Transformeerbaar meubilair: slim en stijlvol

Slim ontworpen multifunctioneel meubilair is een geweldige manier om ruimte te besparen zonder concessies te doen aan stijl. Van een eettafel die van vorm verandert tot banken met ingebouwde bijzettafels, hier presenteren we zes geavanceerde stukken meubilair die dubbel of zelfs driedubbel nut hebben.

Penelope Queen Wall Bed met eettafel – Resource Furniture

Laat je niet misleiden door het chique ontwerp van deze transformeerbare meubelstukken – ze zijn echte werkpaarden. Niet alleen kan het uitklappen tot een eettafel voor maximaal vier personen, het kan ook worden omgevormd tot een queensize bed, met optionele boekenkasten erboven.

Embrace Sofa – Vanguard Furniture

Deze personaliseerbare bank biedt volop opbergruimte – de armleuningen kunnen worden voorzien van houten planken en dienbladen voor extra functionaliteit.

Suber Stool – Alabama Sawyer

Deze schattige kruk, gemaakt van walnoot en met een zitting van kurk, is geïnspireerd op de jaren ’50 en kan worden gebruikt als bijzettafel, poef of zitplaats. Dankzij de handgrepen kan hij gemakkelijk van de ene kamer naar de andere worden gedragen.

Gemini Chaise ontworpen door Claudio Bellini – RH

De elegante, weersbestendige wicker basis van deze verstelbare schoonheid, ontworpen door de Italiaanse ontwerper Claudio Bellini, biedt volop ruimte om buitenbenodigdheden uit het zicht op te bergen.

Skyline Sofa – Resource Furniture

Deze zeer aanpasbare modulaire bank is verkrijgbaar in verschillende stoffen, afwerkingen en configuraties en beschikt over een ingebouwde bijzettafel met opbergvakken, omhuld met leer.

De in dit artikel genoemde producten zijn afkomstig van de collecties van toonaangevende merken in de industrie, samengebracht door BOH’s Collecties. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijkse samenvattingen van de artikelen, evenals diepgaand nieuws en analyses uit de branche. Sluit je aan bij BOH Insider voor kortingen, workshops en toegang tot speciale evenementen zoals de toekomst van het huis conferentie.

FAQ:

1. Wat is slim ontworpen multifunctioneel meubilair?
Slim ontworpen multifunctioneel meubilair is meubilair dat is ontworpen om ruimte te besparen zonder afbreuk te doen aan stijl. Het heeft dubbel of zelfs driedubbel nut en kan bijvoorbeeld van vorm veranderen, opklapbaar zijn of verschillende functies hebben.

2. Wat is de Penelope Queen Wall Bed met eettafel?
De Penelope Queen Wall Bed is een meubelstuk dat kan worden omgevormd tot een eettafel voor maximaal vier personen. Het kan ook worden omgevormd tot een queensize bed met optionele boekenkasten erboven.

3. Wat is de Embrace Sofa?
De Embrace Sofa is een personaliseerbare bank met veel opbergruimte. De armleuningen kunnen worden voorzien van houten planken en dienbladen voor extra functionaliteit.

4. Wat is de Suber Stool?
De Suber Stool is een schattige kruk gemaakt van walnoot met een zitting van kurk. Het kan worden gebruikt als bijzettafel, poef of zitplaats en heeft handgrepen om gemakkelijk van de ene kamer naar de andere te worden gedragen.

5. Wat is de Gemini Chaise ontworpen door Claudio Bellini?
De Gemini Chaise is een verstelbare stoel met een elegante wicker basis. Het biedt veel ruimte om buitenbenodigdheden op te bergen.

6. Wat is de Skyline Sofa?
De Skyline Sofa is een modulaire bank die zeer aanpasbaar is. Het is verkrijgbaar in verschillende stoffen, afwerkingen en configuraties en heeft een ingebouwde bijzettafel met opbergvakken, omhuld met leer.

Definities:

– Transformeerbaar: in staat zijn om van vorm te veranderen of van functie te veranderen.
– Queensize bed: een groot bed, meestal geschikt voor twee personen, met de afmetingen van 152 cm x 203 cm.
– Bijzettafel: een klein tafeltje dat naast een groter meubelstuk wordt geplaatst om extra ruimte te bieden voor bijvoorbeeld drankjes, boeken of decoratieve voorwerpen.
– Poef: een laag zitmeubel zonder rugleuning of armleuningen.

Suggesties voor gerelateerde links:

Resource Furniture
Vanguard Furniture
Alabama Sawyer
RH
BOH’s Collecties