Grootste Sourcingbeurs van Vietnam keert terug in 2024

De wereldwijde bronnen voor inkoop, Global Sources, maakt zich op om wereldwijde kopers te verwelkomen op de Global Sourcing Fair Vietnam 2024, die plaatsvindt van 24 tot 26 april in Ho Chi Minh City in het Saigon Exhibition and Convention Center. De editie van dit jaar zal twee keer zo groot zijn als de voorgaande in 2024, met meer dan 500 leveranciers uit Azië, waarvan 70% uit Vietnam afkomstig is.

Het evenement is ontworpen om geverifieerde leveranciers in Vietnam en Azië de mogelijkheid te bieden om connecties te leggen met internationale kopers die op zoek zijn naar OEM, ODM, OBM en exportklare producten. Vorig jaar trok de Global Sourcing Fair zo’n 12.000 internationale kopers aan. Het bedrijf zegt dat de editie van 2024 de deelnemers de kans zal bieden om deel te nemen aan zakelijke matchmaking-sessies, fabrieksbezoeken, evenals de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse digitale aanbiedingen van GlobalSources.com en de Global Sources-app.

Global Sources is een internationaal gerenommeerd B2B-sourcingplatform met meer dan 10 miljoen geregistreerde internationale kopers en gebruikers.

Dit jaar kunnen kopers uit de hele wereld zich verheugen op een nog grotere en betere beurservaring in Vietnam. Met de groeiende reputatie van Vietnam als toonaangevende producent van hoogwaardige producten biedt de Global Sourcing Fair een uitstekende gelegenheid om nieuwe zakelijke contacten te leggen en de nieuwste trends en innovaties in de sector te ontdekken.

Of je nu op zoek bent naar elektronica, mode, meubels of andere producten, de beurs zal een breed scala aan leveranciers en productcategorieën vertegenwoordigen. De Global Sourcing Fair biedt ook educatieve seminars en paneldiscussies om kopers te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de industrie.

Mis dit unieke evenement niet en markeer de data in je agenda. De Global Sourcing Fair Vietnam 2024 belooft een ongeëvenaarde inkoopervaring en talloze mogelijkheden voor internationale handel.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat is de Global Sourcing Fair Vietnam 2024?
De Global Sourcing Fair Vietnam 2024 is een evenement georganiseerd door Global Sources, een internationaal B2B-sourcingplatform. Het evenement biedt leveranciers in Vietnam en Azië de mogelijkheid om verbinding te maken met internationale kopers die op zoek zijn naar OEM, ODM, OBM en exportklare producten.

2. Wanneer en waar vindt de beurs plaats?
De beurs vindt plaats van 24 tot 26 april in Ho Chi Minh City, Vietnam, in het Saigon Exhibition and Convention Center.

3. Hoeveel leveranciers zullen aanwezig zijn op de beurs en waar komen ze vandaan?
Dit jaar zullen meer dan 500 leveranciers aanwezig zijn, waarvan 70% afkomstig is uit Vietnam.

4. Hoeveel internationale kopers trok de beurs vorig jaar aan?
Vorig jaar trok de Global Sourcing Fair ongeveer 12.000 internationale kopers aan.

5. Welke activiteiten worden er aangeboden tijdens het evenement?
Het evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen aan zakelijke matchmaking-sessies, fabrieksbezoeken en verschillende digitale aanbiedingen van GlobalSources.com en de Global Sources-app.

6. Wat is Global Sources?
Global Sources is een internationaal gerenommeerd B2B-sourcingplatform met meer dan 10 miljoen geregistreerde internationale kopers en gebruikers.

7. Welke productcategorieën worden vertegenwoordigd op de beurs?
De beurs vertegenwoordigt een breed scala aan productcategorieën, waaronder elektronica, mode, meubels en meer.

8. Zijn er educatieve seminars en paneldiscussies beschikbaar op de beurs?
Ja, de Global Sourcing Fair biedt ook educatieve seminars en paneldiscussies om kopers te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de industrie.

Belangrijke termen en jargon:
– B2B: Business-to-business, verwijst naar een handelsmodel waarbij een bedrijf producten of diensten levert aan andere bedrijven.
– OEM: Original Equipment Manufacturer, verwijst naar een bedrijf dat producten produceert die door een ander bedrijf worden verkocht onder diens merknaam.
– ODM: Original Design Manufacturer, verwijst naar een bedrijf dat producten ontwerpt en produceert op basis van de specificaties van een ander bedrijf.
– OBM: Original Brand Manufacturer, verwijst naar een bedrijf dat producten produceert en verkoopt onder zijn eigen merknaam.

Verwante links:
Global Sources (Hoofddomein)