De Grote Boeken Uitverkoop bij de Columbus Metropolitan Library

De Columbus Metropolitan Library nodigt boekenliefhebbers en koopjesjagers uit om geweldige deals te scoren tijdens de grote boeken uitverkoop.

Volgens een persbericht zal de bibliotheek items verkopen die niet langer worden gebruikt, waaronder bureaus, tafels, stoelen, boekenplanken en meer.

De uitverkoop vindt plaats op vrijdag van 9.00 uur tot 14.00 uur op 1308 Brice Road in Reynoldsburg. Alle items moeten vóór 14.00 uur op de dag van de uitverkoop worden verwijderd.

CML heeft aangegeven dat contant geld en creditcards worden geaccepteerd en alle verkopen definitief zijn.

De opbrengst van de uitverkoop zal het algemene fonds van CML ondersteunen. Kopers worden ook aangemoedigd om een bezoek te brengen aan de nieuwe vestiging van de bibliotheek in Reynoldsburg, gelegen vlakbij de uitverkoop op 1402 Brice Road.

COVID-19 UPDATE: Jouw veiligheid is belangrijk voor ons. Tijdens de uitverkoop zullen er voorzorgsmaatregelen worden genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. We vragen alle bezoekers om ten allen tijde een mondkapje te dragen en de aanbevolen sociale afstand te bewaren. Daarnaast zullen we het aantal mensen dat de uitverkoop mag betreden beperken om drukte te voorkomen. We zorgen ook voor voldoende hygiënemiddelen, zoals handdesinfectie, zodat iedereen veilig kan rondsnuffelen in onze geweldige selectie.

Het is een geweldige kans om je boekencollectie uit te breiden en tegelijkertijd de bibliotheek te ondersteunen. Dus kom langs en geniet van de geweldige aanbiedingen! Of je nu op zoek bent naar een klassieker, een kinderboek of een spannende thriller, er is voor elk wat wils. Vergeet niet om op tijd te komen, want de boeken gaan snel. Mis deze kans niet om geweldige boeken en meer te bemachtigen voor een fractie van de normale prijs.

De Grote Boeken Uitverkoop bij de Columbus Metropolitan Library is een evenement dat je niet wilt missen. Dus markeer vrijdag op je kalender en zorg ervoor dat je erbij bent!

De Grote Boeken Uitverkoop bij de Columbus Metropolitan Library

Wat wordt er verkocht tijdens de uitverkoop?
Tijdens de uitverkoop worden verschillende items verkocht, waaronder bureaus, tafels, stoelen, boekenplanken en meer.

Waar en wanneer vindt de uitverkoop plaats?
De uitverkoop vindt plaats op vrijdag van 9.00 uur tot 14.00 uur op 1308 Brice Road in Reynoldsburg.

Wat moeten kopers weten?
Alle items moeten vóór 14.00 uur op de dag van de uitverkoop worden verwijderd. Betaling kan zowel contant als met creditcard worden gedaan en alle verkopen zijn definitief.

Wat is het doel van de uitverkoop?
De opbrengst van de uitverkoop zal het algemene fonds van de Columbus Metropolitan Library ondersteunen.

Welke voorzorgsmaatregelen worden er genomen in verband met COVID-19?
Tijdens de uitverkoop worden voorzorgsmaatregelen genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Bezoekers worden gevraagd om te allen tijde een mondkapje te dragen en de aanbevolen sociale afstand te bewaren. Het aantal mensen dat de uitverkoop mag betreden wordt beperkt om drukte te voorkomen, en er zullen voldoende hygiënemiddelen zoals handdesinfectie aanwezig zijn.

Hoe kunnen bezoekers de bibliotheek verder ondersteunen?
Kopers worden aangemoedigd om een bezoek te brengen aan de nieuwe vestiging van de bibliotheek in Reynoldsburg, gelegen vlakbij de uitverkoop op 1402 Brice Road.

Gerelateerde links:
Website van de Columbus Metropolitan Library