Nieuwe Meubelcollectie van Lindye Galloway: Ambachtelijke Stijl voor een Uniek Interieur

Designer Lindye Galloway, die haar studio in 2015 opende, heeft een uitgebreide direct-to-consumer meubelcollectie gelanceerd die bestaat uit zitmeubelen, eetkamer- en slaapkamerstukken, evenals tapijten en accenten. De Artisan-collectie kenmerkt zich door lichtgekleurd wit eikenhout vermengd met linnen, bouclé en enkele lederen details voor een ambachtelijke uitstraling.

Met oog voor detail heeft Galloway ervoor gezorgd dat elk stuk in deze collectie de aandacht trekt. Of je nu één meubelstuk kiest of de gehele collectie wilt, deze serie zal ongetwijfeld jouw interieur verrijken. De 27-delige collectie bevat onder andere de 264 cm lange Martin sofa in eierschaal-velours, de veelzijdige Mason ottoman met een eikenhouten bijzettafel en een bruine linnen poef, en de Alena vitrinekast met gebogen glazen panelen en houten lijsten.

Het gebogen, geribbelde ontwerp komt ook terug in de Alora commode, met zijn afgeronde randen, geribbelde lades en messing handgrepen. De collectie bevat tevens twee bedden: de Graham met gebogen vormen, verkrijgbaar in vier boucléstofopties en afgewerkt met lederen details, en het Abby bed, met wit eikenhout, gestoffeerd in zacht fluweel en ook afgewerkt met lederen details. Daarnaast zijn er eetkamerstoelen, krukjes, fauteuils, bijzettafels, salontafels in twee formaten en bijpassende commodes, nachtkastjes en bankjes verkrijgbaar.

De Artisan-collectie toont ook Galloway’s eerste collectie handgemaakte tapijten, negen ontwerpen in totaal, waarvan drie geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Nieuwe accessoires zijn onder andere dienbladen, snijplanken en boekensteunen, die perfect passen bij de ambachtelijke stijl van de collectie.

Lindye Galloway is de oprichter en creatief directeur van Galloway Studio + Shop, een interieurontwerpbureau en online winkel voor zowel residentiële als commerciële projecten. Met haar nieuwe meubelcollectie brengt Galloway ambachtelijke stijl rechtstreeks bij de consument, waardoor elke ruimte kan worden verrijkt met de unieke esthetiek en hoogwaardige vakmanschap van de Artisan-collectie.

Veelgestelde vragen over de Artisan-collectie van Lindye Galloway

Wat is de Artisan-collectie?
De Artisan-collectie is een uitgebreide direct-to-consumer meubelcollectie die is ontworpen door Lindye Galloway. De collectie bestaat uit zitmeubelen, eetkamer- en slaapkamerstukken, tapijten en accenten.

Hoe wordt de Artisan-collectie gekenmerkt?
De Artisan-collectie kenmerkt zich door lichtgekleurd wit eikenhout vermengd met linnen, bouclé en enkele lederen details voor een ambachtelijke uitstraling. Elk stuk is ontworpen met oog voor detail om de aandacht te trekken.

Welke meubelstukken zijn er verkrijgbaar in de Artisan-collectie?
De collectie bevat onder andere de 264 cm lange Martin sofa in eierschaal-velours, de veelzijdige Mason ottoman met een eikenhouten bijzettafel en een bruine linnen poef, en de Alena vitrinekast met gebogen glazen panelen en houten lijsten. Er zijn ook bedden, eetkamerstoelen, krukjes, fauteuils, bijzettafels, salontafels in twee formaten en bijpassende commodes, nachtkastjes en bankjes verkrijgbaar.

Welke tapijten zijn inbegrepen in de Artisan-collectie?
De Artisan-collectie bevat negen handgemaakte tapijten in verschillende ontwerpen. Drie van deze tapijten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Welke accessoires zijn toegevoegd aan de collectie?
Naast meubelstukken en tapijten bevat de Artisan-collectie ook accessoires zoals dienbladen, snijplanken en boekensteunen. Deze accessoires passen perfect bij de ambachtelijke stijl van de collectie.

Wie is Lindye Galloway?
Lindye Galloway is de oprichter en creatief directeur van Galloway Studio + Shop, een interieurontwerpbureau en online winkel voor zowel residentiële als commerciële projecten. Met haar nieuwe meubelcollectie brengt Galloway ambachtelijke stijl rechtstreeks bij de consument, waardoor elke ruimte kan worden verrijkt met de unieke esthetiek en hoogwaardige vakmanschap van de Artisan-collectie.

Voor meer informatie over Lindye Galloway en haar werk, kunt u terecht op haar website.