MDesign Home Décor Sluit Distributiecentrum en Ontslaat 80 Werknemers

Metro Décor LLC, het e-commerce bedrijf achter MDesign Home Décor, kondigt aan dat het 80 werknemers zal ontslaan en zijn distributiecentrum zal sluiten. Het bedrijf heeft een WARN Act-melding ingediend bij het Office of Workforce Development in Ohio, waarin staat dat het 30 mensen zal ontslaan op het kantoor in Glenwillow vanaf 29 februari, en 50 mensen in het distributiecentrum in Solon vanaf 31 maart, waardoor dit faciliteit wordt gesloten. Het is waarschijnlijk dat deze ontslagen permanent zullen zijn.

Volgens Lindsay Vigorito, vicepresident van human resources bij Metro Décor LLC, heeft het bedrijf actief gezocht naar kapitaal of een koper die de ontslagen had kunnen vermijden. Helaas waren ze niet in staat om het ontslag en de sluiting op tijd aan te kondigen, omdat dit hun kansen op financiering of het vinden van een koper negatief zou hebben beïnvloed.

MDesign Home Décor, dat accentmeubilair, opberg- en organisatieproducten en interieurtextiel ontwerpt en produceert, heeft onlangs aangekondigd dat het een partnerschap is aangegaan met Nebraska Furniture Mart om zijn producten te verkopen. Dit betekende de eerste samenwerking met een fysieke winkel. Daarnaast verkoopt MDesign zijn producten via zijn eigen website, evenals via Amazon, Target en andere e-commerce retailers. Het bedrijf heeft ook een samenwerkingsverband met ontwerper Nate Berkus voor de Nate Home-lijn, die bed- en badtextiel, kussens en opbergartikelen omvat.

Het nieuws over de sluiting en ontslagen bij MDesign Home Décor is een teleurstelling voor zowel de werknemers als de consumenten die genoten van het brede scala aan producten dat het bedrijf aanbood. Het is belangrijk om te blijven zoeken naar manieren om kleine bedrijven te ondersteunen, zodat ze kunnen blijven groeien en bijdragen aan de economie. Het sluiten van een bedrijf en het verliezen van banen is altijd een uitdaging, maar hopelijk kunnen de werknemers elders nieuwe kansen vinden en kan het bedrijf uiteindelijk zijn activiteiten voortzetten.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat kondigt Metro Décor LLC aan?
Metro Décor LLC, het e-commerce bedrijf achter MDesign Home Décor, kondigt aan dat het 80 werknemers zal ontslaan en zijn distributiecentrum zal sluiten.

2. Waar heeft Metro Décor LLC een WARN Act-melding ingediend?
Metro Décor LLC heeft een WARN Act-melding ingediend bij het Office of Workforce Development in Ohio.

3. Hoeveel mensen zullen er worden ontslagen?
Het bedrijf zal 30 mensen ontslaan op het kantoor in Glenwillow vanaf 29 februari en 50 mensen in het distributiecentrum in Solon vanaf 31 maart, waardoor dit faciliteit wordt gesloten.

4. Zullen de ontslagen permanent zijn?
Ja, het is waarschijnlijk dat deze ontslagen permanent zullen zijn.

5. Waarom kon het bedrijf het ontslag en de sluiting niet op tijd aankondigen?
Volgens Lindsay Vigorito, vicepresident van human resources bij Metro Décor LLC, waren ze niet in staat om het ontslag en de sluiting op tijd aan te kondigen, omdat dit hun kansen op financiering of het vinden van een koper negatief zou hebben beïnvloed.

6. Met wie heeft MDesign Home Décor een partnerschap aangegaan?
MDesign Home Décor heeft een partnerschap aangegaan met Nebraska Furniture Mart om zijn producten te verkopen.

7. Waar kan men MDesign Home Décor-producten kopen?
MDesign verkoopt zijn producten via zijn eigen website, evenals via Amazon, Target en andere e-commerce retailers.

8. Heeft MDesign Home Décor een samenwerkingsverband met een bekende ontwerper?
Ja, MDesign heeft een samenwerkingsverband met ontwerper Nate Berkus voor de Nate Home-lijn, die bed- en badtextiel, kussens en opbergartikelen omvat.

9. Waarom is het nieuws over de sluiting en ontslagen teleurstellend?
Het nieuws over de sluiting en ontslagen bij MDesign Home Décor is een teleurstelling voor zowel de werknemers als de consumenten die genoten van het brede scala aan producten dat het bedrijf aanbood.

10. Hoe kunnen kleine bedrijven worden ondersteund?
Het is belangrijk om te blijven zoeken naar manieren om kleine bedrijven te ondersteunen, zodat ze kunnen blijven groeien en bijdragen aan de economie.

Voor meer informatie over MDesign Home Décor, kunt u hier naartoe gaan.