1stDibs kiest meest inspirerende ontwerpers en architecten van 2021

Designmarktplaats 1stDibs heeft haar “1stDibs 50” bekendgemaakt, een lijst met ontwerpers en architecten die zij beschouwt als visionairs in de industrie. Dit jaarlijkse overzicht bevat 11 nieuwkomers en acht bedrijven die deze eer al zes of meer jaar ontvangen hebben. Opvallend is dat maar liefst 28 van de genomineerden vrouwelijke ondernemingen zijn.

Enkele van de nieuwkomers op de 1stDibs 50-lijst zijn Charles & Co., Duett Interiors, Elizabeth Robert Architects, Fern Santini Inc., Geremia Design, Heidi Caillier Design, Nicola Harding & Co., Rachel Laxer Interiors, Studio Giancarlo Valle, Two Muse Studios en Workshop/APD.

Anthony Barzilay Freund, hoofdredacteur en directeur van beeldende kunst bij 1stDibs, is trots op de selectie van dit jaar: “Elk jaar kijken we uit naar het kiezen van onze 1stDibs 50-eerelingen, een inspirerende groep die het allerbeste in design vertegenwoordigt, ongeacht stijl en geografische spreiding, maar verenigd door hun gedeelde passie voor de mooiste dingen op aarde.”

De 50 genomineerden, die beoordeeld worden door het redactieteam van 1stDibs, worden geselecteerd uit het internationale netwerk van designbedrijven van 1stDibs. Elke ontwerper zal te zien zijn op 1stDibs.com, waar ze een opvallende kamer uit een van hun collecties zullen presenteren. Deze kamers zullen aangevuld worden met zorgvuldig geselecteerde stukken uit de verzamelingen van 1stDibs.

Het is duidelijk dat dit jaar de focus ligt op diversiteit en internationaal talent. De 1stDibs 50-lijst is een eerbetoon aan de meest inspirerende en innovatieve ontwerpers en architecten van 2021. Deze getalenteerde professionals zullen ongetwijfeld nieuwe trends in de designwereld introduceren en ons allen blijven verrassen met hun vakmanschap en creativiteit.

Belangrijkste vragen (FAQ):

1. Wat is de “1stDibs 50” lijst?
De “1stDibs 50” lijst is een jaarlijks overzicht van ontwerpers en architecten die door 1stDibs worden beschouwd als visionairs in de industrie van design.

2. Hoeveel nieuwkomers staan er op de lijst van dit jaar?
Dit jaar zijn er 11 nieuwkomers op de “1stDibs 50” lijst.

3. Hoeveel van de genomineerden zijn vrouwelijke ondernemingen?
Maar liefst 28 van de genomineerden zijn vrouwelijke ondernemingen.

4. Wie zijn enkele van de nieuwkomers op de lijst?
Enkele van de nieuwkomers op de lijst zijn Charles & Co., Duett Interiors, Elizabeth Robert Architects, Fern Santini Inc., Geremia Design, Heidi Caillier Design, Nicola Harding & Co., Rachel Laxer Interiors, Studio Giancarlo Valle, Two Muse Studios en Workshop/APD.

5. Hoe worden de genomineerden geselecteerd?
De genomineerden worden geselecteerd uit het internationale netwerk van designbedrijven van 1stDibs door het redactieteam van 1stDibs.

6. Waar kunnen we de genomineerde ontwerpers zien?
De genomineerde ontwerpers zullen te zien zijn op 1stDibs.com, waar ze een opvallende kamer uit hun collecties zullen presenteren.

Belangrijke termen en jargon:

1. Visionairs: Personen die worden beschouwd als vooruitstrevend en innovatief in hun vakgebied.

2. Designmarktplaats: Een platform waarop ontwerpers hun producten en diensten kunnen aanbieden en verkopen.

Suggesties voor verwante links:

1stDibs – Designmarktplaats 1stDibs, waar de genomineerde ontwerpers te vinden zijn.
Over ons – Meer informatie over 1stDibs en haar activiteiten.
Design – Ontdek het diverse aanbod aan design op 1stDibs.
Meubels – Verken de collectie meubels op 1stDibs.

Let op: Langere URLs zijn gewijzigd naar links naar de hoofddomeinen en niet naar subpagina’s.