Giorgetti brengt Italiaanse elegantie naar The Collection in Chevy Chase

Het Chevy Chase Land Company heeft aangekondigd dat het Italiaanse meubelontwerpbedrijf Giorgetti zich heeft gevestigd in het winkelcentrum The Collection. Met eigendommen verspreid over het Washington metrogebied, voegt het bedrijf nu een vleugje Italiaanse elegantie toe aan de buurt.

Giorgetti heeft een lease getekend voor een ruimte van 3.000 vierkante voet in het winkelcentrum, dat gelegen is aan de Wisconsin Avenue in de wijk Friendship Heights in Chevy Chase. De nieuwe huurder sluit zich aan bij andere prestigieuze merken in The Collection, waaronder Tiffany & Company, Amazon Fresh en Capital One Bank, om er maar een paar te noemen.

CBRE-onderhandelaar Lisa Stoddard heeft de lease namens het Chevy Chase Land Company geregeld. Het hoofdkantoor van Giorgetti is gevestigd in Brianza, Italië, waar ze bekend staan om hun luxe meubels, vakmanschap en prachtig design. Het bedrijf heeft in de loop der jaren samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers zoals Carlo Colombo, Roberto Lazzaroni en Dante Bernini.

Met deze toevoeging aan The Collection kunnen bewoners van Chevy Chase en bezoekers van het winkelcentrum genieten van de verfijning en schoonheid die Giorgetti te bieden heeft. Van prachtige zitmeubelen tot verfijnde tafels en accessoires, Giorgetti brengt een stukje Italiaanse allure naar de buurt.

De komst van Giorgetti naar The Collection is niet alleen een verrijking voor het winkelcentrum, maar ook voor de algehele gemeenschap. Het brengt nieuwe mogelijkheden voor het creëren van prachtige interieurs met zich mee, en versterkt de positie van Chevy Chase als een bestemming voor liefhebbers van design en luxe.

Met trots kondigt het Chevy Chase Land Company de samenwerking met Giorgetti aan en kijkt uit naar de toegevoegde waarde die het bedrijf zal brengen aan The Collection en de omliggende gebieden. Het is een spannende nieuwe fase voor zowel Giorgetti als Chevy Chase, en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft.

FAQ:

1. Wie heeft zich gevestigd in het winkelcentrum The Collection?
Giorgetti, een Italiaans meubelontwerpbedrijf, heeft zich gevestigd in het winkelcentrum The Collection.

2. Waar is het winkelcentrum The Collection gelegen?
Het winkelcentrum The Collection is gelegen aan de Wisconsin Avenue in de wijk Friendship Heights in Chevy Chase.

3. Welke andere merken zijn te vinden in The Collection?
Andere merken die te vinden zijn in The Collection zijn onder andere Tiffany & Company, Amazon Fresh en Capital One Bank.

4. Wie heeft de lease geregeld namens het Chevy Chase Land Company?
CBRE-onderhandelaar Lisa Stoddard heeft de lease namens het Chevy Chase Land Company geregeld.

5. Waar is het hoofdkantoor van Giorgetti gevestigd?
Het hoofdkantoor van Giorgetti is gevestigd in Brianza, Italië.

Definitions:

– Meubelontwerpbedrijf: Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van meubels.
– Vakmanschap: Het beheersen van een vak of ambacht met vaardigheid en verfijning.
– Allure: De aantrekkingskracht of charme die iets heeft.

Related links:
Giorgetti