Standard Fiber opent nieuwe fabriek in Mexico om haar aanwezigheid in Noord-Amerika uit te breiden

Textielleverancier Standard Fiber heeft een nieuwe fabriek geopend in Mexico om haar aanwezigheid in Noord-Amerika te vergroten. De 60.000 vierkante meter grote fabriek is gevestigd in Tijuana, Mexico en zal zich richten op het snijden en naaien van matrasstoffen om snellere responstijden te bieden tegen concurrerende prijzen voor matrasfabrikanten. Met deze nieuwe fabriek voegt Standard Fiber capaciteit toe aan haar wereldwijde productienetwerk en capaciteit in Azië, wat resulteert in een geïntegreerde supply chain-oplossing voor matrassenfabrikanten die op zoek zijn naar one-stop shopping.

Volgens Brandon Wells, executive vice president van Standard Fiber’s groothandelsactiviteiten, gelooft het bedrijf dat progressieve merken ernaar streven om geïntegreerde supply chain-modellen te gebruiken om de beste waarde te bieden aan hun consumenten en aandeelhouders. De waardepropositie van Standard Fiber gaat daarbij niet alleen over prijs, maar omvat ook innovatie, duurzaamheid, lokale ontwerpen en binnenlandse distributie.

Naast de opening van de fabriek richt Standard Fiber zich op productontwikkelingsteams in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Het bedrijf is gericht op het inhuren van ervaren sales- en innovatierollen en heeft een grotere focus op duurzaamheid in materialen en operaties. Mike Muller, een veteraan in de textielindustrie met 30 jaar ervaring, is benoemd tot vice-president van sales om samen te werken met bestaande en potentiële klanten binnen de matrassenindustrie. Cat Lee is aangesteld als vice-president van productontwikkeling en innovatie, waarbij de focus ligt op prestatietechnologieën.

Door hun ervaring in de kleding- en bedaccessoiresbranche te combineren, wil Standard Fiber de matrassenindustrie ten goede komen. Het bedrijf staat bekend om opwindende en betekenisvolle innovaties binnen de bedtextiel, wat ook goed van toepassing kan zijn in de matrassenbusiness. Met hun ervaring en aanzienlijke investeringen biedt Standard Fiber buitengewone waarde aan hun klanten.

FAQ:

1. Waar heeft Standard Fiber een nieuwe fabriek geopend en met welk doel?
– Standard Fiber heeft een nieuwe fabriek geopend in Tijuana, Mexico, met als doel haar aanwezigheid in Noord-Amerika te vergroten. De fabriek richt zich op het snijden en naaien van matrasstoffen om snellere responstijden te bieden tegen concurrerende prijzen voor matrasfabrikanten.

2. Wat voegt de nieuwe fabriek toe aan het wereldwijde productienetwerk van Standard Fiber?
– Door de opening van de nieuwe fabriek voegt Standard Fiber capaciteit toe aan haar wereldwijde productienetwerk en capaciteit in Azië, wat resulteert in een geïntegreerde supply chain-oplossing voor matrassenfabrikanten die op zoek zijn naar one-stop shopping.

3. Wat is de waardepropositie van Standard Fiber volgens Brandon Wells?
– Volgens Brandon Wells, executive vice president van Standard Fiber’s groothandelsactiviteiten, gaat de waardepropositie van het bedrijf niet alleen over prijs, maar omvat ook innovatie, duurzaamheid, lokale ontwerpen en binnenlandse distributie. Het bedrijf gelooft dat progressieve merken geïntegreerde supply chain-modellen willen gebruiken om de beste waarde te bieden aan hun consumenten en aandeelhouders.

4. Wie zijn de nieuwe belangrijke aanstellingen binnen Standard Fiber en wat zijn hun functies?
– Mike Muller is benoemd tot vice-president van sales en zal samenwerken met bestaande en potentiële klanten binnen de matrassenindustrie. Cat Lee is aangesteld als vice-president van productontwikkeling en innovatie, met een focus op prestatietechnologieën.

Definitions:

– Geïntegreerde supply chain-modellen: Dit zijn modellen waarbij verschillende aspecten van de supply chain, zoals productie, distributie, en logistiek, op elkaar zijn afgestemd en geïntegreerd om efficiëntie en waarde te maximaliseren.

Related links:
Standard Fiber