Perdue Furniture breidt uit naar nieuwe markten na rebranding

Perdue Furniture, een gerenommeerde fabrikant van meubels van topkwaliteit, heeft vandaag aangekondigd dat het na de overname door Hospitality Designs in 2023 een grote rebranding heeft ondergaan en de intrede doet in nieuwe markten. Het bedrijf heeft een vernieuwd merk gelanceerd dat gericht is op innovatie, duurzaamheid en klantgerichte waarden. Samen met het bijbehorende vrachtwagenbedrijf Air Land Freight bedient Perdue Furniture nu klanten in de hospitality, studentenhuisvesting, gezondheidszorg, onderwijs, sport, militaire en verzorgingstehuismarkten.

Perdue Furniture richtte zich voorheen voornamelijk op de retail- en commerciële markten met landelijke distributie. Nu breidt Perdue Furniture zijn bereik uit. Het bedrijf is een goedgekeurde leverancier voor verschillende grote hospitality ketens. Daarnaast werkt Perdue Furniture ook samen met zelfstandige hotels. Perdue Furniture biedt uitgebreide ruimteherinrichting en meubeloplossingen. Het bedrijf kan effectief hele kamers analyseren en herinrichten met producten van Perdue Furniture.

De expertise van Hospitality Designs op het gebied van case-good manufacturing heeft geleid tot de nieuwe zakelijke focus van Perdue Furniture. “Het product dat we maken is ongeëvenaard in onze branche”, zegt Steve Yeung, President en COO van Perdue Furniture. “We brengen deze langetermijnkwaliteitsethos ook naar onze nieuwe marktsectoren. Het is even wennen, maar we kunnen putten uit de talenten en ervaringen van onze mensen, zij vormen het hart van ons bedrijf. We zijn nuchtere, eerlijke mensen die echt investeren in het succes van onze klanten.”

Volgens Yeung is trots in de hele organisatie essentieel om een geweldige meubelfabrikant te zijn. “We steken veel inspanning en energie in kwaliteitsontwerpen, de kwaliteit van producten en de aankoop van materialen om uitzonderlijke en functionele meubels te maken. Uitstekende klantenservice is essentieel. We stroomlijnen het hele productieproces, van projectmanagement tot logistiek, zodat we producten kunnen leveren en waarde toevoegen voor de consument. Dat is hoe we Perdue Furniture ‘doen’.”

Perdue Furniture heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op basis van de ervaringen van trouwe medewerkers. Werknemers voelen zich mede-eigenaar van het proces van het maken en distribueren van in Amerika gemaakte meubels, wat resulteert in een uitstekende klantenervaring. Het bedrijf is gevestigd in een fabriek van 210.000 vierkante voet in Rapid City, South Dakota. Alle aspecten van productie, assemblage, afwerking, verpakking en deur-tot-deur levering vinden plaats op deze locatie, die er trots op is een Amerikaans bedrijf te zijn.

Yeung voegde toe: “Elk stuk wordt zorgvuldig gemaakt door de lokale gemeenschap, van het snijden en vormgeven van het materiaal tot het perfectioneren van de randen en de assemblage. Onze toewijding aan made-in-the-USA is een bewijs van onze toewijding aan zowel onze teamleden als onze klanten. We richten ons op duurzaamheid en staan voorop in de branche met vakmensen die ervoor zorgen dat alle sneden precies en volgens specificaties worden gemaakt. Onze meubels zijn echt met de hand gemaakt en worden geproduceerd in de Verenigde Staten.”

Voor meer informatie over Perdue Furniture en de rebranding initiatieven, ga naar www.perduefurniture.com.

Perdue Furniture – Veelgestelde vragen

1. Wat houdt de rebranding van Perdue Furniture in?
Perdue Furniture heeft na de overname door Hospitality Designs een grote rebranding ondergaan. Het bedrijf heeft een vernieuwd merk gelanceerd dat gericht is op innovatie, duurzaamheid en klantgerichte waarden.

2. Op welke markten bedient Perdue Furniture nu?
Na de rebranding bedient Perdue Furniture klanten in de hospitality, studentenhuisvesting, gezondheidszorg, onderwijs, sport, militaire en verzorgingstehuismarkten.

3. Wat is de expertise van Hospitality Designs?
Hospitality Designs heeft expertise op het gebied van case-good manufacturing, wat heeft geleid tot de nieuwe zakelijke focus van Perdue Furniture.

4. Wat is het nieuwe product van Perdue Furniture?
Perdue Furniture biedt uitgebreide ruimteherinrichting en meubeloplossingen. Het bedrijf kan effectief hele kamers analyseren en herinrichten met producten van Perdue Furniture.

5. Waar is Perdue Furniture gevestigd?
Perdue Furniture is gevestigd in een fabriek van 210.000 vierkante voet in Rapid City, South Dakota.

Belangrijke termen en jargon

1. Rebranding: Het proces waarbij een bedrijf zijn bestaande merkidentiteit verandert, inclusief naam, logo en marketingstrategie, om nieuwe doelen en waarden te weerspiegelen.

2. Case-good manufacturing: Het produceren van kasten, dressoirs en andere houten meubelstukken.

Suggesties voor gerelateerde links

1. www.perduefurniture.com – Officiële website van Perdue Furniture waar u meer informatie kunt vinden over hun producten en rebranding initiatieven.