Odette lanceert spannende nieuwe collectie voor High Point Market

Odette, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in lifestyle-meubels, komt met een uitgebreide reeks nieuwe producten voor de aankomende High Point Market. Daarnaast biedt het merk nu ook de mogelijkheid aan ontwerpprofessionals om hun eigen stoffen te gebruiken, met een levertijd van slechts acht weken.

De nieuwe collectie omvat onder andere eetstoelen en accentstoelen. De Nicola eetstoel, de Bitty draaistoel, de Stella eetstoel, de Bettina bank, de Flavia kruk en de Loren voetenbank zijn stuk voor stuk gestoffeerd en bieden unieke designelementen zoals kuipzittingen, schuin aflopende armleuningen en bijzondere vormen.

Naast de nieuwe stoelen, introduceert Odette ook verschillende nieuwe banken op de markt. De Christopher bank heeft elegante, strakke armleuningen en zacht zitcomfort. De Polo bank heeft een sculpturale vorm en de Sergio bank valt op door de bijzondere armleuningen.

Naast stoelen en banken, heeft Odette ook nieuwe gestoffeerde bedden toegevoegd aan hun collectie. De Brooks is een modern bed met een opvallende vleugelstijl, terwijl de Delila een sculpturaal hoofdbord heeft.

Odette zal tijdens de april editie van de High Point Market te zien zijn in hun showroom op 100 N. Centennial. Wees erbij en ontdek deze spannende nieuwe collectie.

Zie ook:

Veelgestelde vragen (FAQs):

1. Wat voor soort producten introduceert Odette tijdens de aankomende High Point Market?
– Odette introduceert een uitgebreide reeks nieuwe producten, waaronder eetstoelen, accentstoelen, banken en gestoffeerde bedden.

2. Wat zijn enkele unieke designelementen van de stoelen in de nieuwe collectie van Odette?
– De stoelen bieden unieke designelementen zoals kuipzittingen, schuin aflopende armleuningen en bijzondere vormen.

3. Welke nieuwe banken worden geïntroduceerd door Odette?
– Odette introduceert de Christopher bank met elegante, strakke armleuningen en zacht zitcomfort, de Polo bank met een sculpturale vorm, en de Sergio bank met bijzondere armleuningen.

4. Welke nieuwe gestoffeerde bedden zijn toegevoegd aan de collectie van Odette?
– Odette heeft de Brooks, een modern bed met een opvallende vleugelstijl, en de Delila, een bed met een sculpturaal hoofdbord, aan hun collectie toegevoegd.

5. Waar kunnen deze nieuwe producten van Odette worden bekeken tijdens de High Point Market?
– Odette zal te zien zijn tijdens de april editie van de High Point Market in hun showroom op 100 N. Centennial.

Definities:

1. High Point Market – Dit is een beurs die tweemaal per jaar wordt gehouden in High Point, North Carolina, VS. Het is de grootste meubelbeurs ter wereld en trekt zowel nationale als internationale merken aan.

Suggesties voor gerelateerde links:
Odette – De officiële website van Odette, waar je meer informatie kunt vinden over hun producten en collecties.
High Point Market – De officiële website van de High Point Market, waar je meer kunt lezen over de beurs en deelnemende merken.