Horton’s Furniture in Wichita sluit na 78 jaar de deuren

Na 78 jaar sluit Horton’s Furniture in Wichita definitief haar deuren. Oprichters Steve Elpers en Dilman Morris gaan met pensioen zodra de liquidatieverkoop van de winkel is afgerond. Horton’s Furniture is opgericht door Frank en Frances Horton in hun geboorteplaats Argonia, Kansas, in 1946. De Hortons hebben hun bedrijf opgebouwd als een vriendelijke en gastvrije plek om kwaliteitsmeubelen te kopen en hebben altijd de zorg voor hun klanten vooropgesteld. Na 22 jaar in Argonia te hebben gezeten, verhuisde Horton’s Furniture naar Wichita, waar het snel uitgroeide tot een van de grootste meubelshowrooms van de stad. Elpers en Morris namen het bedrijf over van de Hortons in 1997.

“Ik ben dankbaar voor onze trouwe klanten in de staten Kansas en Oklahoma voor hun steun gedurende de afgelopen 78 jaar”, aldus Elpers. “Een speciaal bedankje aan ons uitzonderlijke personeel voor hun toewijding om van Horton’s Furniture een geweldige winkelervaring te maken.”

Planned Furniture Promotions (PFP) zal alle details en evenementen rondom de sluiting van Horton’s Furniture afhandelen. “Het is een grote eer voor PFP om deze slotfase van Horton’s Furniture te begeleiden en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke liquidatie de integriteit van de producten en service weerspiegelt waar het bedrijf al bijna acht decennia om bekend staat,” aldus Tom Liddell, senior vice president van PFP.

Op 25 april opent Horton’s Furniture de liquidatieverkoop voor het publiek. De showroom van 55.000 vierkante voet zal merken aanbieden zoals Barcalounger, Best, Bassett, Craftmaster, Fjords, Howard Miller, Hooker, HomeStretch, King Hickory, La-Z-Boy, Pulaski, Serta, Simmons en Vaughan-Bassett.

De sluiting van Horton’s Furniture markeert het einde van een tijdperk in Wichita, maar de nalatenschap van kwaliteit en klantenservice die het bedrijf heeft opgebouwd, zal nog lang voortleven.

Veelgestelde vragen (FAQ) over de sluiting van Horton’s Furniture in Wichita

1. Waarom sluit Horton’s Furniture in Wichita na 78 jaar?
Na 78 jaar heeft Horton’s Furniture besloten om haar deuren te sluiten, omdat de oprichters Steve Elpers en Dilman Morris met pensioen gaan.

2. Wie hebben Horton’s Furniture opgericht?
Horton’s Furniture is opgericht door Frank en Frances Horton in Argonia, Kansas.

3. Sinds wanneer is Horton’s Furniture actief in Wichita?
Na 22 jaar in Argonia te hebben gezeten, verhuisde Horton’s Furniture naar Wichita, waar het snel uitgroeide tot een van de grootste meubelshowrooms van de stad.

4. Wie heeft het bedrijf overgenomen van de oprichters?
Steve Elpers en Dilman Morris namen het bedrijf over van de oprichters in 1997.

5. Wie zal de sluiting van Horton’s Furniture afhandelen?
Planned Furniture Promotions (PFP) zal alle details en evenementen rondom de sluiting van Horton’s Furniture afhandelen.

6. Wanneer begint de liquidatieverkoop van Horton’s Furniture?
Op 25 april opent Horton’s Furniture de liquidatieverkoop voor het publiek.

7. Welke merken worden aangeboden tijdens de liquidatieverkoop?
Tijdens de liquidatieverkoop zal Horton’s Furniture merken aanbieden zoals Barcalounger, Best, Bassett, Craftmaster, Fjords, Howard Miller, Hooker, HomeStretch, King Hickory, La-Z-Boy, Pulaski, Serta, Simmons en Vaughan-Bassett.

8. Wat zal er gebeuren met de nalatenschap van Horton’s Furniture?
Hoewel Horton’s Furniture sluit, zal de nalatenschap van kwaliteit en klantenservice die het bedrijf heeft opgebouwd nog lang voortleven.

Voor meer informatie kunt u terecht op de officiële website van Horton’s Furniture: link.