Equiparc viert 40-jarig jubileum met unieke Collectie 40 meubels

Equiparc viert een unieke mijlpaal, namelijk het 40-jarig jubileum, met de lancering van de Collectie 40 serie, een verzameling hoogwaardige en stevige buitenmeubels. De capsulecollectie bestaat uit modulaire meubels zoals tafels en banken, die worden gekenmerkt door hun tijdloze ontwerp. De inspiratie voor deze collectie is afkomstig van het succes van de Urbaniti collectie uit 2021, die bekend stond om zijn vloeiende en beweeglijke ontwerpen.

De Collectie 40 bestaat uit lichtgewicht meubels, waaronder gebogen en rechte banken en tafels. Daarnaast bevat de collectie accessoires die het meubilair complementeren, zoals tafelbladen, rugleuningen en armleuningen. Deze accessoires moedigen creativiteit aan en stellen gebruikers in staat om het meubilair aan te passen aan hun specifieke behoeften. De stukken kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een gebogen look te creëren, om een boom heen geplaatst worden of om een halve cirkel te vormen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Equiparc is trots op de Collectie 40, die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch hoogtepunt vormt in elke buitenruimte. Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat de meubels jarenlang meegaan zonder aan stijl in te boeten. Bovendien is het gebruik van duurzame materialen en een zorgvuldige productie garanderen kwaliteit en een lange levensduur.

Of het nu gaat om een park, tuin, openbaar plein of een any andere buitenruimte, de Collectie 40 biedt een veelzijdige oplossing voor zowel particuliere als openbare accommodaties. Met de modulaire opzet kunnen de meubels eenvoudig worden aangepast aan de veranderende behoeften en smaken van gebruikers.

Equiparc kijkt vol enthousiasme naar de toekomst en verheugt zich op de komende jaren waarin ze innovatieve en kwalitatieve buitenmeubels blijven creëren. Dankzij de Collectie 40 kan iedereen genieten van hoogwaardig en stijlvol buitenmeubilair dat de tand des tijds zal doorstaan.

Veelgestelde vragen over de Collectie 40 serie van Equiparc

Wat is de Collectie 40 serie?
De Collectie 40 serie is een verzameling hoogwaardige en stevige buitenmeubels die is gelanceerd ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Equiparc. De serie bestaat uit modulaire meubels zoals tafels en banken, gekenmerkt door hun tijdloze ontwerp.

Welke meubels omvat de Collectie 40?
De Collectie 40 omvat gebogen en rechte banken en tafels. Daarnaast bevat de serie accessoires zoals tafelbladen, rugleuningen en armleuningen.

Hoe kunnen de meubels worden aangepast?
De accessoires uit de Collectie 40 moedigen creativiteit aan en stellen gebruikers in staat om het meubilair aan te passen aan hun specifieke behoeften. Zo kunnen de stukken bijvoorbeeld gebruikt worden om een gebogen look te creëren, om een boom heen geplaatst worden of om een halve cirkel te vormen.

Zijn de meubels duurzaam?
Ja, Equiparc maakt gebruik van duurzame materialen en zorgt voor een zorgvuldige productie om kwaliteit en een lange levensduur van de meubels te garanderen.

Voor wie is de Collectie 40 geschikt?
De Collectie 40 biedt een veelzijdige oplossing voor zowel particuliere als openbare accommodaties, zoals parken, tuinen en openbare pleinen. De modulaire opzet maakt het eenvoudig om de meubels aan te passen aan veranderende behoeften en smaken van gebruikers.

Wat is de visie van Equiparc voor de toekomst?
Equiparc kijkt vol enthousiasme naar de toekomst en blijft innovatieve en kwalitatieve buitenmeubels creëren. Met de Collectie 40 wil Equiparc ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van hoogwaardig en stijlvol buitenmeubilair dat lang meegaat.

Voor meer informatie over Equiparc en de Collectie 40 serie kunt u terecht op de website van Equiparc.