De beste deals voor meubels en decoratie tijdens Presidents’ Day

Hoera, Presidents’ Day komt eraan, en dat betekent dat jouw favoriete kleding-, beauty- en lifestyle-merken met grote kortingen komen. Maar misschien wel de meest populaire categorie zijn de Presidents’ Day meubel- en decoratie-uitverkopen – en ik heb alle beste deals verzameld die het waard zijn om dit jaar te winkelen. Ik heb het over kortingen tot wel 75% (!!) op matrassen, banken, bedframes, stoelen, tapijten, wanddecoratie, sierkussens en nog veel meer. Bovendien zijn er zelfs al enkele vroege Presidents’ Day-uitverkopen waar je nu al van kunt profiteren!

Omdat ik van je houd (en ook van winkelen, want dat is mijn baan), heb ik een handige lijst samengesteld met de beste Presidents’ Day meubel- en decoratie-uitverkopen die het waard zijn om je zuurverdiende geld aan uit te geven. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar dit zou het perfecte moment zijn om die make-over van je huis te doen waar je al zo lang over aan het nadenken bent! Hieronder vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt over de uitverkopen, zoals de officiële data en meer.

Wanneer beginnen de Presidents’ Day-uitverkopen?
Presidents’ Day valt dit jaar op maandag 19 februari. Veel merken beginnen meestal voorafgaand aan de officiële dag met hun Presidents’ Day-uitverkopen, maar er zijn er ook enkele die pas op die dag zelf van start gaan. Ik raad je aan om dit artikel op te slaan (er is een “Artikel opslaan” knop bovenaan dit verhaal!) zodat je kunt terugkomen om te zien wanneer jouw favoriete winkel begint en eindigt met zijn uitverkoop. Ik houd je op de hoogte zodra ik meer informatie heb!

De Beste Presidents’ Day Meubel- en Decoratie-uitverkopen 2024
Kortingen op kortingen op kortingen!
Neem van 15 tot 25 februari tot 40% korting op alle tapijten en vloerkleden.
Neem van nu tot 19 februari tot 30% korting op geselecteerde items.
Ontvang van 13 tot 20 februari 20% korting op de hele website.
Profiteer van nu tot 25 februari van 75% korting op de hele website en 25% korting op zitmeubelen.
Profiteer van nu tot 25 februari van $100 korting op bestellingen van $1500, $200 korting op bestellingen van $2500, en $450 korting op bestellingen van $4500.
Neem van 15 tot 20 februari tot 70% korting op beddengoed, lakens, tapijten en home decoratie.
Ontvang van 16 tot 20 februari 20% korting op de hele website.
Neem van 13 tot 19 februari tot 25% korting op de hele website.
Ontvang voor een beperkte tijd een extra 20% korting op alles (exclusief op maat gemaakte tapijten, tapijtonderleggers en monsters) met de code USA.
Neem voor een beperkte tijd tot 40% korting op geselecteerde items.
Profiteer van 16 tot 19 februari van tot 30% korting op de hele website en gratis verzending bij bestellingen van meer dan $50.

Gerelateerde verhalen
Megan Uy is een assistent-redacteur voor winkelen bij Cosmopolitan, waar ze op zoek gaat naar de beste producten op het gebied van mode, wonen, beauty, seks, cadeaus en meer, zodat jij dat niet hoeft te doen. Als ze niet schrijft voor de website, zorgt ze voor coole en trendy inhoud voor het modedeel van het tijdschrift. Ze werkt sinds 2019 voor het merk (toen ze een ieniemienie medewerker was), en ze heeft ook geschreven voor Delish, House Beautiful en People. Volg haar op Instagram om een kijkje te krijgen achter de schermen van het redactieleven en chaotische content uit New York City. Voel je ook vrij om contact met haar op te nemen als je ooit de gekte van TikTok wilt bespreken.

Veelgestelde vragen over Presidents’ Day Meubel- en Decoratie-uitverkopen:

1. Wanneer beginnen de Presidents’ Day-uitverkopen?
– De officiële Presidents’ Day valt op maandag 19 februari. Sommige merken starten de uitverkoop al voor die dag, terwijl anderen pas op de dag zelf beginnen.

2. Zijn er al vroege Presidents’ Day-uitverkopen?
– Ja, sommige winkels hebben al vroege uitverkopen waar je nu al van kunt profiteren.

3. Waar kan ik meer informatie krijgen over de exacte start- en einddata van de uitverkopen?
– Het wordt aanbevolen om dit artikel op te slaan en later terug te komen om te zien wanneer jouw favoriete winkel begint en eindigt met zijn uitverkoop. Meer informatie zal worden bijgewerkt zodra beschikbaar.

4. Wat zijn enkele van de beste Presidents’ Day Meubel- en Decoratie-uitverkopen in 2024?
– Hier zijn enkele van de beste deals die je kunt verwachten:
– Tot 40% korting op alle tapijten en vloerkleden van 15 tot 25 februari.
– Tot 30% korting op geselecteerde items van nu tot 19 februari.
– 20% korting op de hele website van 13 tot 20 februari.
– 75% korting op de hele website en 25% korting op zitmeubelen van nu tot 25 februari.
– $100 korting op bestellingen van $1500, $200 korting op bestellingen van $2500, en $450 korting op bestellingen van $4500 van nu tot 25 februari.
– Tot 70% korting op beddengoed, lakens, tapijten en home decoratie van 15 tot 20 februari.
– 20% korting op de hele website van 16 tot 20 februari.
– 25% korting op de hele website van 13 tot 19 februari.
– Extra 20% korting op alles met de code USA (exclusief op maat gemaakte tapijten, tapijtonderleggers en monsters) voor een beperkte tijd.
– Tot 40% korting op geselecteerde items voor een beperkte tijd.
– Tot 30% korting op de hele website en gratis verzending bij bestellingen van meer dan $50 van 16 tot 19 februari.

Gerelateerde links:
Cosmopolitan Meubels
Cosmopolitan Decoratie