Wayfair introduceert vernieuwende manier van winkelen met Apple Vision Pro

Wayfair, een toonaangevende online winkel voor meubilair en interieurontwerp, heeft aangekondigd dat ze de Apple Vision Pro-technologie gaan integreren in hun home shopping ervaring. Hiermee kunnen klanten eenvoudig hun kamers inrichten en de catalogus van Wayfair direct in hun huis ervaren.

De Chief Technology Officer van Wayfair, Fiona Tan, benadrukt hoe het bedrijf altijd op zoek is naar nieuwe kanalen en technologieën om de winkelervaring voor klanten te verbeteren. Ze is verheugd over de mogelijkheden die Apple Vision Pro biedt voor het stylen van kamers en het ontdekken van perfecte items.

Wayfair gelooft sterk in de evolutie van ruimtelijke computertechnologie, waarbij informatie niet langer beperkt is tot een 2D-scherm en de ruimte om je heen een integraal onderdeel wordt van de ervaring. Shrenik Sadalgi, de Directeur van Onderzoek en Ontwikkeling bij Wayfair, is enthousiast over het verkennen en definiëren van nieuwe technieken en interfaces binnen dit domein.

Met de introductie van Wayfair Decorify for visionOS kunnen klanten nu een foto maken van hun ruimte, deze op verschillende manieren opnieuw visualiseren en vervolgens realiteit maken binnen enkele seconden. Het wordt een eenvoudig en intuïtief proces om je kamers te personaliseren en te ontwerpen volgens jouw smaak en wensen.

Wayfair blijft zich richten op het verbeteren van de home shopping ervaring voor klanten door het omarmen van innovatieve technologieën. De integratie van Apple Vision Pro zal ongetwijfeld een nieuwe dimensie toevoegen aan het winkelen voor meubels en interieuraccessoires, waardoor klanten een naadloze en meeslepende ervaring kunnen hebben terwijl ze hun droomruimte creëren.

FAQ:

1. Wat kondigt Wayfair aan met betrekking tot Apple Vision Pro?
Wayfair kondigt aan dat ze de Apple Vision Pro-technologie gaan integreren in hun home shopping ervaring. Dit stelt klanten in staat om eenvoudig hun kamers in te richten en de catalogus van Wayfair direct in hun huis te ervaren.

2. Wat is het doel van Wayfair bij het integreren van Apple Vision Pro?
Wayfair streeft ernaar de winkelervaring voor klanten te verbeteren en is altijd op zoek naar nieuwe kanalen en technologieën om dit te bereiken. Ze zijn enthousiast over de mogelijkheden die Apple Vision Pro biedt voor het stylen van kamers en het ontdekken van perfecte items.

3. Wat gelooft Wayfair over ruimtelijke computertechnologie?
Wayfair gelooft sterk in de evolutie van ruimtelijke computertechnologie, waarbij informatie niet langer beperkt is tot een 2D-scherm en de ruimte om je heen een integraal onderdeel wordt van de ervaring.

4. Wat is Wayfair Decorify for visionOS?
Wayfair Decorify for visionOS is een functie waarmee klanten een foto van hun ruimte kunnen maken, deze op verschillende manieren opnieuw kunnen visualiseren en vervolgens binnen enkele seconden werkelijkheid kunnen maken. Dit stelt klanten in staat om hun kamers eenvoudig en intuïtief te personaliseren en te ontwerpen volgens hun smaak en wensen.

5. Hoe zorgt Wayfair ervoor dat klanten een verbeterde home shopping ervaring hebben?
Wayfair blijft zich richten op het verbeteren van de home shopping ervaring voor klanten door het omarmen van innovatieve technologieën. De integratie van Apple Vision Pro zal een nieuwe dimensie aan het winkelen voor meubels en interieuraccessoires toevoegen, waardoor klanten een naadloze en meeslepende ervaring kunnen hebben terwijl ze hun droomruimte creëren.

Definities:

– Wayfair: een toonaangevende online winkel voor meubilair en interieurontwerp.
– Apple Vision Pro: een technologie die door Wayfair wordt geïntegreerd in hun home shopping ervaring, waarmee klanten hun kamers kunnen inrichten en de catalogus van Wayfair direct in hun huis kunnen ervaren.
– Ruimtelijke computertechnologie: technologie waarbij informatie niet langer beperkt is tot een 2D-scherm en de ruimte om je heen een integraal onderdeel wordt van de ervaring.
– Wayfair Decorify for visionOS: een functie van Wayfair waarmee klanten een foto van hun ruimte kunnen maken, deze op verschillende manieren opnieuw kunnen visualiseren en vervolgens binnen enkele seconden werkelijkheid kunnen maken.

Gerelateerde links:
Link naar de hoofdpagina van Wayfair