Waar moet je op besparen en waar moet je in investeren bij het kopen van meubels?

Het vinden van de ideale meubelstukken voor je huis is een spannende taak, maar kan ook overweldigend zijn gezien de vele opties in de wereld van interieurdesign. Als je een beperkt budget hebt, kan het lastig zijn om te bepalen welke meubels de investering waard zijn en waar je op kunt besparen.

Actrice en gekwalificeerd interieurontwerper Ashley Tisdale deelt haar advies en inspiratie op het gebied van interieur op Instagram. In haar nieuwste video geeft Ashley haar volgers advies over waar ze op moeten investeren en waarop ze kunnen besparen bij het kopen van meubels. Haar wijze woorden hebben zeker onze aandacht getrokken.

Hier is wat we hebben geleerd van Ashley’s ‘Investeren versus Besparen’ lijst.

Waar te investeren:

1. De Bank
De bank is een van de belangrijkste meubelstukken in de woonkamer en wordt veel gebruikt. Het is essentieel dat de bank goed past bij de ruimte en lang meegaat. Ashley adviseert om te investeren in een goede bank van hoge kwaliteit die jarenlang meegaat.

2. Het Tapijt
Ashley is van mening dat tapijten jarenlang meegaan en dat een vintage uitstraling juist mooi is. Een hoogwaardig tapijt van goede kwaliteit is de investering waard, vooral op harde vloeren zoals hout of beton.

3. Het Nachtkastje
Nachtkastjes zijn niet alleen functioneel, maar ook een belangrijk designelement in de slaapkamer. Ashley adviseert om hierop te investeren, omdat ze vaak duurder zijn. Een nachtkastje van goede kwaliteit dat past bij je bed en beddengoed is de moeite waard.

Waarop je kunt besparen:

1. De Bijzetstoel
Als je een beperkt budget hebt, kun je besparen op de bijzetstoel in de woonkamer. Er zijn veel opties beschikbaar tegen lagere prijzen, dus het is niet nodig om hier veel geld aan uit te geven.

2. De Tafellamp
Naast het investeren in een goed nachtkastje, kun je besparen op de tafellamp. Er zijn al zoveel geweldige tafellampen op de markt, dus het is de moeite waard om tweedehands te zoeken en geld te besparen.

3. Kunstwerken
Kunstwerken kunnen een persoonlijk tintje geven aan je interieur, maar het kan lastig zijn om het perfecte stuk te vinden. Ashley adviseert om te kijken naar al bestaande kunstwerken die je zou kunnen toevoegen aan je collectie, in plaats van dure nieuwe werken te kopen.

Kortom, investeren in kwalitatief hoogwaardige meubels die lang meegaan is de moeite waard, terwijl je kunt besparen op bijzetstoelen, tafellampen en kunstwerken. Door verstandig te kiezen, kun je een prachtig interieur creëren zonder je budget te overschrijden.

Veelgestelde vragen

Wat adviseert Ashley Tisdale over het kopen van meubels?
Ashley adviseert om te investeren in een goede bank, een hoogwaardig tapijt en een nachtkastje van goede kwaliteit. Ze raadt aan om te besparen op bijzetstoelen, tafellampen en kunstwerken.

Waarom is het belangrijk om te investeren in een goede bank?
De bank is een van de belangrijkste meubelstukken in de woonkamer en wordt veel gebruikt. Het is essentieel dat de bank goed past bij de ruimte en lang meegaat.

Waarom adviseert Ashley om te investeren in een hoogwaardig tapijt?
Ashley is van mening dat tapijten jarenlang meegaan en dat een vintage uitstraling juist mooi is. Een hoogwaardig tapijt van goede kwaliteit is daarom de investering waard, vooral op harde vloeren zoals hout of beton.

Waarom is het de moeite waard om te investeren in een nachtkastje?
Nachtkastjes zijn niet alleen functioneel, maar ook een belangrijk designelement in de slaapkamer. Ashley adviseert om hierop te investeren, omdat ze vaak duurder zijn. Een nachtkastje van goede kwaliteit dat past bij je bed en beddengoed is daarom de moeite waard.

Kun je besparen op bijzetstoelen?
Ja, als je een beperkt budget hebt, kun je besparen op bijzetstoelen. Er zijn veel opties beschikbaar tegen lagere prijzen, dus het is niet nodig om hier veel geld aan uit te geven.

Hoe kun je besparen op tafellampen?
Naast het investeren in een goed nachtkastje, kun je besparen op de tafellamp. Er zijn al zoveel geweldige tafellampen op de markt, dus het is de moeite waard om tweedehands te zoeken en geld te besparen.

Wat adviseert Ashley over kunstwerken in je interieur?
Ashley adviseert om te kijken naar al bestaande kunstwerken die je zou kunnen toevoegen aan je collectie, in plaats van dure nieuwe werken te kopen. Op deze manier kun je geld besparen en toch een persoonlijk tintje aan je interieur geven.

Hoe kun je een prachtig interieur creëren zonder je budget te overschrijden?
Door verstandig te kiezen, kun je een prachtig interieur creëren zonder je budget te overschrijden. Investeer in kwalitatief hoogwaardige meubels die lang meegaan, zoals een goede bank, een hoogwaardig tapijt en een nachtkastje. Bespaar op bijzetstoelen, tafellampen en kunstwerken door te kijken naar betaalbare opties en tweedehands mogelijkheden.

Voor meer informatie over interieurdesign, bezoek: interieurdesign.nl