Vind betaalbare meubels bij Southwest Surplus

Wil je je huis of appartement inrichten zonder hierbij de bank te breken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Bij Southwest Surplus kan je namelijk terecht voor voordelige meubels die een nieuw leven verdienen.

De eigenaar van Southwest Surplus, Phil Winterton, heeft zijn retailactiviteiten tijdelijk stopgezet, maar opent nu weer op beperkte schaal zijn deuren. De reden hiervoor is dat zijn magazijn weer vol zit met meubels die een nieuwe eigenaar verdienen.

Bij een bezoek aan de showroom zie je al snel waarom Winterton van Southwest Surplus zijn magazijn leeg wil maken. De hoeveelheid meubels is overweldigend. Het grootste deel komt van hotels die hun kamers vernieuwen en meubelzaken die hun deuren sluiten.

Wat je in het magazijn ziet, is slechts een fractie van het totale aanbod. Daarom worden de meubels bij Southwest Surplus zeer voordelig verkocht. Zo kosten lampen slechts €10, kunstwerken beginnen bij €10, spiegels bij €30, en een slaapbank kan van jou zijn voor slechts €50.

“De meubels voor hotels zijn gemaakt om lang mee te gaan,” zegt Winterton. Daarom worden complete kamers met meubels verkocht voor slechts €500, inclusief matras en boxspring. “Voor €500 betaal je minder dan wat één los meubelstuk in die kamer kost,” voegt hij toe.

Bij Southwest Surplus zijn ook kantoorstoelen verkrijgbaar, waaronder Herman Miller-stoelen voor €199 per stuk. Het aanbod is groot.

Naast wat er in de showroom te vinden is, staat er ook nog meer merchandise in trailers die nog uitgeladen moeten worden. “Ik blijf deze uitverkoop houden totdat alles weg is, dus ik denk dat het nog 30 tot 60 dagen duurt, afhankelijk van hoe lang het duurt voordat mensen langskomen,” aldus Winterton.

Southwest Surplus is gevestigd aan de 7811 N. Shepherd en is dit weekend en daarna geopend van 9.00 tot 17.00 uur, zolang de voorraad strekt.

Voor meer informatie over deze actie kan je Jeff Ehling volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Auteursrecht © 2024 KTRK-TV. Alle rechten voorbehouden.

FAQ – Meubels voor een voordelige prijs bij Southwest Surplus

Wat is Southwest Surplus?
Southwest Surplus is een winkel waar je voordelige meubels kunt vinden die een nieuw leven verdienen. De eigenaar van de winkel, Phil Winterton, heeft zijn activiteiten tijdelijk stopgezet, maar opent nu weer zijn deuren op beperkte schaal.

Waar komen de meubels van Southwest Surplus vandaan?
De meubels bij Southwest Surplus komen voornamelijk van hotels die hun kamers vernieuwen en meubelzaken die hun deuren sluiten. Het assortiment is daardoor zeer divers.

Hoeveel kost een slaapbank bij Southwest Surplus?
Een slaapbank bij Southwest Surplus is te koop voor slechts €50. Dit is een van de vele voordelige opties die beschikbaar zijn.

Welke andere meubels zijn verkrijgbaar bij Southwest Surplus?
Naast slaapbanken biedt Southwest Surplus ook lampen voor €10, kunstwerken vanaf €10, spiegels vanaf €30 en complete kamers met meubels voor slechts €500, inclusief matras en boxspring. Daarnaast zijn er kantoorstoelen verkrijgbaar, waaronder Herman Miller-stoelen voor €199 per stuk.

Wat is de locatie en openingstijden van Southwest Surplus?
Southwest Surplus is gevestigd aan de 7811 N. Shepherd. De winkel is dit weekend en daarna geopend van 9.00 tot 17.00 uur, zolang de voorraad strekt.

Waar kan ik meer informatie vinden over deze actie?
Voor meer informatie over deze actie kun je Jeff Ehling volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Voor meer interessante artikelen over meubels en interieur kun je de volgende links bezoeken:
Wonenvoormannen.nl
Demeyere.com
Consumed.nl