Twee winkelpanden in Somerset en Monmouth zijn 100% bezet volgens Levin Management Corp.

Levin Management Corp heeft aangekondigd dat er twee nieuwe huurovereenkomsten getekend zijn, waardoor de winkelcentra in Somerset en Monmouth volledig bezet zijn. Deze activiteiten weerspiegelen de voortdurende afname van de leegstand in goed gelegen openlucht winkelcentra in de hele staat.

Bij het Hamilton Street Center, een buurtwinkelcentrum van 27.700 vierkante voet in Franklin Township, heeft Red Tag Furniture Outlet 5.750 vierkante voet toegezegd. Deze winkel is een nieuw project van dezelfde exploitant achter All Brands Furniture, een discountmeubelwinkel met vestigingen in South Plainfield, Perth Amboy en Green Brook. Red Tag Furniture Outlet zal kwalitatieve, afgeprijsde meubels verkopen voor elke kamer in huis, evenals accessoires en matrassen. De huurovereenkomst is tot stand gekomen onder leiding van Vanessa Kelty, Senior Leasing Representative bij LMC.

Bij Wall Towne Center in Manasquan heeft Nicholas Creamery 1.400 vierkante voet gehuurd. Deze lokaal eigendom ijssalon met ambachtelijk ijs heeft al vijf vestigingen in Atlantic Highlands, Tinton Falls, Fair Haven, Long Branch en Middletown. Met deze snelle invulling van een vrijgekomen pand blijft Wall Towne Center een sterke bezettingsgraad behouden. De huurovereenkomst is begeleid door Sidney Singer, vice-president van leasing bij LMC.

“De openluchthandel heeft het goed gedaan in het eerste kwartaal van 2024, waarbij retailers actief blijven op de markt”, aldus Singer. “Binnen onze leasing- en managementportefeuille hebben we momenteel meerdere winkelpanden met slechts één of twee vacatures, terwijl steeds meer centra helemaal gevuld zijn. Doorlopende successen op het gebied van verhuur versterken het huurdersaanbod met een verscheidenheid aan retail-, eet-, ervarings- en serviceconcepten die de gemeenschappen die deze panden bedienen ten goede komen.”

LMC treedt op als verhuur- en beheeragent voor zowel het Hamilton Street Center als het Wall Towne Center. Deze twee panden voegen zich bij een groeiende lijst van volledig bezette panden in de New Yorkse en New Jerseyse portefeuille van het bedrijf.

Veelgestelde vragen:

1. Wat zijn de nieuwe huurovereenkomsten die zijn aangekondigd?
Levin Management Corp heeft aangekondigd dat er twee nieuwe huurovereenkomsten zijn getekend bij het Hamilton Street Center in Franklin Township en het Wall Towne Center in Manasquan.

2. Wie heeft 5.750 vierkante voet gehuurd bij het Hamilton Street Center?
Red Tag Furniture Outlet heeft 5.750 vierkante voet gehuurd bij het Hamilton Street Center.

3. Wie is de exploitant achter Red Tag Furniture Outlet?
Red Tag Furniture Outlet is een nieuw project van dezelfde exploitant achter All Brands Furniture.

4. Wat zal Red Tag Furniture Outlet verkopen?
Red Tag Furniture Outlet zal kwalitatieve, afgeprijsde meubels verkopen voor elke kamer in huis, evenals accessoires en matrassen.

5. Wie heeft 1.400 vierkante voet gehuurd bij het Wall Towne Center?
Nicholas Creamery heeft 1.400 vierkante voet gehuurd bij het Wall Towne Center.

6. Hoeveel vestigingen heeft Nicholas Creamery al?
Nicholas Creamery heeft al vijf vestigingen in Atlantic Highlands, Tinton Falls, Fair Haven, Long Branch en Middletown.

7. Wie treedt op als verhuur- en beheeragent voor zowel het Hamilton Street Center als het Wall Towne Center?
LMC treedt op als verhuur- en beheeragent voor zowel het Hamilton Street Center als het Wall Towne Center.

Definities:

– Levin Management Corp: Levin Management Corp is een vastgoedbeheerbedrijf dat verantwoordelijk is voor het verhuur- en beheerproces van verschillende winkelcentra.
– Huurovereenkomst: Een huurovereenkomst is een juridisch document dat de afspraken en voorwaarden tussen een verhuurder en huurder regelt met betrekking tot het huren van onroerend goed.
– Winkelcentra: Winkelcentra zijn commerciële gebouwen waarin verschillende winkels en retailers zijn gevestigd.
– Leegstand: Leegstand verwijst naar de periode waarin een huurruimte niet wordt verhuurd of bezet is.
– Discountmeubelwinkel: Een discountmeubelwinkel is een winkel die meubels verkoopt tegen lagere prijzen dan traditionele meubelwinkels.
– Ambachtelijk ijs: Ambachtelijk ijs is ijs dat op een ambachtelijke manier wordt bereid, vaak met handgemaakte ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen.

Gerelateerde links:
levinmgt.com (Levin Management Corp’s officiële website)