Todd Hady benoemd tot nieuwe VP Sales bij A.R.T.

Home meubelleverancier A.R.T. heeft ervaren industrieexpert Todd Hady benoemd tot de nieuwe vice-president van sales. Hady komt van collega-meubelleverancier Nuevo, waar hij tien jaar werkzaam was als vice-president van sales. Daarvoor heeft hij ook tien jaar gewerkt als vice-president van sales bij Kincaid Furniture en negen jaar als regionale vice-president voor de inmiddels failliete meubelketen Rhodes Furniture.

A.R.T. zegt dat Hady een cruciale rol zal spelen bij het verder uitbreiden van de marktpositie van A.R.T., het versterken van partnerschappen en het voortzetten van het succes in de meubelindustrie. “Ik ken Todd al meer dan 10 jaar en ik ben ervan overtuigd dat zijn leiderschap, relaties en vaardigheden op het gebied van sales ons toegewijde team snel zullen versterken”, aldus Roger Turnbow, de president van A.R.T.

Hady volgt Jason Foy op, die op 2 januari ontslag nam en nu werkzaam is bij Ashley Furniture als senior marketing specialist. Ook Turnbow is nieuw in zijn functie, hij volgt Doug Rozenboom op, die nu leiding geeft aan de beddenfabrikant Worthen Furniture in Virginia. Turnbow bekleedde eerder de functie van uitvoerend vice-president bij Caracole, het zusterbedrijf van A.R.T. binnen de Markor company group.

Met de aanstelling van Todd Hady als de nieuwe VP Sales bij A.R.T. wordt er een ervaren professional toegevoegd aan het team. Het is duidelijk dat A.R.T. zich richt op het versterken van hun positie in de markt en het bouwen van sterke relaties in de meubelindustrie. De verschuivingen in het management laten zien dat A.R.T. zich aanpast aan de veranderende behoeften en dynamiek van de industrie.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wie is Todd Hady en wat is zijn ervaring in de meubelindustrie?

Todd Hady is een ervaren industrieexpert en is onlangs benoemd tot vice-president van sales bij A.R.T. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als vice-president van sales bij Nuevo en Kincaid Furniture, en heeft ook negen jaar gewerkt als regionale vice-president bij Rhodes Furniture.

2. Wat is de rol van Todd Hady bij A.R.T.?

Hady zal een cruciale rol spelen bij het verder uitbreiden van de marktpositie van A.R.T., het versterken van partnerschappen en het voortzetten van het succes in de meubelindustrie.

3. Wie volgde Todd Hady op als vice-president van sales bij Nuevo?

Jason Foy volgde Todd Hady op als vice-president van sales bij Nuevo. Hij nam ontslag op 2 januari en is nu werkzaam bij Ashley Furniture als senior marketing specialist.

4. Wie is de huidige president van A.R.T.?

Roger Turnbow is de huidige president van A.R.T. Hij is nieuw in deze functie en volgde Doug Rozenboom op. Rozenboom geeft nu leiding aan de beddenfabrikant Worthen Furniture in Virginia. Turnbow bekleedde eerder de functie van uitvoerend vice-president bij Caracole, het zusterbedrijf van A.R.T. binnen de Markor company group.

5. Welke veranderingen in het management van A.R.T. hebben recentelijk plaatsgevonden?

Het management van A.R.T. heeft onlangs enkele verschuivingen gekend. Todd Hady is benoemd tot de nieuwe vice-president van sales, Jason Foy heeft ontslag genomen en Roger Turnbow is aangesteld als de nieuwe president.

Definities:

– Meubelleverancier: Een bedrijf dat meubels produceert en levert aan andere bedrijven of rechtstreeks aan consumenten.

– Vice-president van sales: Een leidinggevende functie in een bedrijf die verantwoordelijk is voor het leiden en beheren van verkoopactiviteiten.

– Marktpositie: De positie die een bedrijf inneemt in vergelijking met zijn concurrenten op de markt.

– Partnerschappen: Samenwerkingen tussen bedrijven om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

– Meubelindustrie: De sector die zich bezighoudt met de productie, verkoop en distributie van meubels.

Gerelateerde links:

A.R.T. Home Meubelleverancier

Nuevo Meubelleverancier

Kincaid Furniture

Ashley Furniture