Roche Bobois introduceert de Mah Jong Outdoor Collection

Roche Bobois, een naam die synoniem staat voor luxe en innovatie in meubelontwerp, onthult dit seizoen de Mah Jong Outdoor Collection. Hiermee geeft het een nieuwe twist aan de iconische Mah Jong bank met een buitenvariant. In samenwerking met het gerenommeerde modehuis Missoni introduceert deze collectie een fris palet van levendige, maar delicate kleuren. De bekende zigzagpatronen van Missoni zijn verwerkt in een betoverend grafisch lintontwerp dat perfect past bij de unieke openwork bases van de Mah Jong bank.

De collectie legt de nadruk op de Passiflore stof in een opwindende nieuwe kleurstelling, waarmee een vleugje helderheid aan het buitenensemble wordt toegevoegd. Ontworpen door de visionaire ontwerper Hans Hopfer, behoudt de Mah Jong Outdoor Collection de modulaire veelzijdigheid waar de oorspronkelijke bank om geprezen wordt, waardoor oneindige configuraties mogelijk zijn om elke buitenruimte aan te passen.

De collectie omvat zitkussens, rechte en hoekige rugleuningen en loungestoelunits, allemaal zorgvuldig gestoffeerd, getuft en met de hand gemaakt. De duurzaamheid en elegantie van de collectie worden versterkt door openwork, gelakte en CDP-gecoate metalen bases in verschillende afwerkingen. De incorporatie van Dryfeel schuim in de zit- en rugkussens, samen met een constructie van massief sparren- en dennenhout behandeld voor buitengebruik, garandeert duurzaamheid en comfort.

Deze innovatieve buitencollectie van Roche Bobois, versierd met Missoni-stoffen, nodigt uit tot luxueuze ontspanning en esthetisch plezier in elke buitenomgeving. Met de Mah Jong Outdoor Collection kunnen designliefhebbers genieten van comfort, stijl en functionaliteit in hun buitenruimtes.

FAQ:
1. Wat is de Mah Jong Outdoor Collection?
De Mah Jong Outdoor Collection is een nieuwe variant van de iconische Mah Jong bank van Roche Bobois, ontworpen voor gebruik buitenshuis.

2. Met wie heeft Roche Bobois samengewerkt voor deze collectie?
Roche Bobois heeft samengewerkt met het modehuis Missoni voor de Mah Jong Outdoor Collection.

3. Wat is er speciaal aan het ontwerp van de Mah Jong Outdoor Collection?
Het ontwerp van de Mah Jong Outdoor Collection bevat de kenmerkende zigzagpatronen van Missoni, die zijn verwerkt in een grafisch lintontwerp dat perfect past bij de unieke openwork bases van de Mah Jong bank.

4. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Mah Jong Outdoor Collection?
De Mah Jong Outdoor Collection heeft modulaire veelzijdigheid, waardoor oneindige configuraties mogelijk zijn om elke buitenruimte aan te passen. De collectie is zorgvuldig gestoffeerd en handgemaakt, met duurzame en elegante metalen bases in verschillende afwerkingen.

5. Wat zijn de materialen en constructie van de Mah Jong Outdoor Collection?
De zit- en rugkussens zijn gemaakt van Dryfeel schuim en de constructie is van massief sparren- en dennenhout behandeld voor buitengebruik. Dit garandeert duurzaamheid en comfort.

Voor meer informatie over de Mah Jong Outdoor Collection, bezoek de officiële website van Roche Bobois.