RH Outdoor 2024: Een Verbluffende Collectie Voor Buitenleven

RH heeft zojuist de RH Outdoor Sourcebook 2024 uitgebracht, met meer dan 40 exclusieve ontwerpen in premium teak, aluminium, all-weather wicker en stoffering. De collecties zullen ook worden onthuld op RH.com en in de boeiende Design Galleries van het merk in heel Noord-Amerika en Europa.

“Onze 2024 Outdoor Collectie vervaagt de grenzen tussen binnen en buiten leven en biedt een niveau van design, kwaliteit, smaak en stijl dat ongeëvenaard is in de huidige markt”, aldus RH-voorzitter en CEO Gary Friedman. “We zijn trots om onze nieuwste Sourcebook te introduceren en de innovatieve wereldwijde ontwerpers en ambachtelijke fabrikanten waarmee we hebben samengewerkt. Samen verleggen we grenzen en imagineren we een nieuwe en inspirerende manier om buiten te leven.”

Hoogtepunten van de collectie:

Vigo, ontworpen door Harrison en Nicholas Condos uit Sydney, Australië, biedt een gedurfd geometrisch profiel in premium teak of all-weather aluminium en wordt geaccentueerd door een cilindrische opgerolde rugleuning.

Byron, een aanpassing van de RH Interiors-collectie, kenmerkt zich door massieve teak verticale panelen die met de hand zijn vervaardigd om naadloos aan te sluiten bij de continue glooiingen.

Bondi, geïnspireerd door de Art Deco architectuur van Miami, wordt gekenmerkt door een ronde opgerolde rugleuning, gestapelde teak of all-weather aluminium basis en royaal geproportioneerde zitkussens voor ongeëvenaard comfort.

Palma combineert afgeronde geometrische vormen met strakke rechte hoeken en gebogen rugleuningen.

Bronte brengt een eigentijdse kijk op de eenvoud van het Scandinavisch modernisme uit het midden van de eeuw.

Gemini, ontworpen door architect en ontwerper Claudio Bellini uit Milaan, heeft een dramatische gebogen silhouet en genereuze proporties die doen denken aan het Italiaanse design uit de jaren ’70. Het is met de hand geweven in een luchtig all-weather wicker vlechtwerk.

Málaga, ontworpen door Mario Ruiz uit Spanje, is geïnspireerd door het Bauhaus en kenmerkt zich door slanke lijnen in evenwicht gehouden door de kracht van een all-weather aluminium frame.

Nusa is de debuutcollectie van ontwerpers Isabel Rojo en Victor Segarra uit Spanje en combineert een massief teak of all-weather aluminium frame met een omringende rugleuning van handgeweven all-weather wicker.

Santiago roept de kenmerkende stijl van het Braziliaans modernisme op, met organische ronde teak- of aluminiumvormen met handgemaakte inlegpanelen van all-weather riet.

Maro, ontworpen door Victoria Sala uit Londen, heeft een vloeiend open teakframe, met de hand bewerkt door ambachtslieden om op bamboe te lijken, en wordt geaccentueerd met all-weather touw. De collectie wordt ook aangeboden in een non-tekstuur all-weather aluminium.

De RH Outdoor-collectie 2024 omvat ook wat de retailer “de grootste selectie aan Tucci architecturale schaduwstructuren ter wereld” noemt. De Sourcebook bevat ook RH Interior Design.

Bekijk ook: Hoe RH van plan is elk aspect van de luxe woningmarkt aan te raken.

RH heeft zojuist de RH Outdoor Sourcebook 2024 uitgebracht. Dit bronboek bevat meer dan 40 exclusieve ontwerpen in premium teak, aluminium, all-weather wicker en stoffering. De collecties zullen ook te zien zijn op RH.com en in de Design Galleries van RH in Noord-Amerika en Europa. RH-voorzitter en CEO Gary Friedman is trots op de nieuwe collectie en de samenwerking met wereldwijde ontwerpers en fabrikanten.

Enkele hoogtepunten van de collectie zijn:

1. Vigo: Ontworpen door Harrison en Nicholas Condos uit Sydney, Australië, biedt dit ontwerp een gedurfd geometrisch profiel in premium teak of all-weather aluminium, met een cilindrische opgerolde rugleuning.

2. Byron: Een aanpassing van de RH Interiors-collectie, heeft massieve teak verticale panelen die naadloos aansluiten bij de continue glooiingen.

3. Bondi: Geïnspireerd door de Art Deco architectuur van Miami, heeft dit ontwerp een ronde opgerolde rugleuning, gestapelde teak of all-weather aluminium basis en comfortabele zitkussens.

4. Palma: Dit ontwerp combineert afgeronde geometrische vormen met strakke rechte hoeken en gebogen rugleuningen.

5. Bronte: Een eigentijdse interpretatie van Scandinavisch modernisme uit het midden van de eeuw.

6. Gemini: Ontworpen door Claudio Bellini uit Milaan, heeft dit ontwerp een dramatisch gebogen silhouet en is met de hand geweven in een luchtig all-weather wicker vlechtwerk.

7. Málaga: Ontworpen door Mario Ruiz uit Spanje en geïnspireerd door het Bauhaus, heeft dit ontwerp slanke lijnen en een all-weather aluminium frame.

8. Nusa: De debuutcollectie van ontwerpers Isabel Rojo en Victor Segarra uit Spanje. Het frame is gemaakt van massief teak of all-weather aluminium en de rugleuning is handgeweven in all-weather wicker.

9. Santiago: Dit ontwerp roept de Braziliaanse modernistische stijl op, met organische ronde vormen in teak of aluminium en handgemaakte inlegpanelen van all-weather riet.

10. Maro: Ontworpen door Victoria Sala uit Londen, heeft dit ontwerp een vloeiend open teakframe met een bamboe-achtige afwerking, geaccentueerd met all-weather touw. Het is ook verkrijgbaar in non-tekstuur all-weather aluminium.

De RH Outdoor-collectie 2024 bevat ook een uitgebreide selectie aan Tucci architecturale schaduwstructuren en RH Interior Design.

Bekijk ook: Hoe RH van plan is elk aspect van de luxe woningmarkt aan te raken.

Definities:

– Teak: Een soort hardhout dat veel wordt gebruikt in meubels vanwege de duurzaamheid en natuurlijke weerbestendigheid.
– All-weather wicker: Synthetische, weerbestendige vezels die gebruikt worden om meubels te vlechten.
– Art Deco: Een kunst- en designstijl uit de jaren 1920 en 1930, gekenmerkt door geometrische vormen en decoratieve details.
– Scandinavisch modernisme: Een designstijl uit het midden van de 20e eeuw die zich kenmerkt door eenvoudige vormen, functionaliteit en minimalistisch design.
– Bauhaus: Een invloedrijke school voor kunst, design en architectuur die actief was in Duitsland tussen 1919 en 1933. De Bauhaus-stijl staat bekend om de nadruk op functionaliteit en de samensmelting van kunst en industrie.
– Brazilian modernisme: Een stroming in de Braziliaanse kunst, architectuur en design die ontstond in de jaren 1920 en bekendstaat om organische vormen en het gebruik van lokale materialen.

Suggesties voor gerelateerde links:
RH – Website van RH waar de collecties te vinden zijn.
Tucci – Website van Tucci, leverancier van architecturale schaduwstructuren.