Registration Geopend voor de Zomer Casual Market Atlanta 2024

De registratie voor de tweede jaarlijkse Zomer Casual Market Atlanta is nu geopend. Het evenement vindt plaats van 15 tot 18 juli 2024 in AmericasMart Atlanta en biedt bijna 170 permanente showrooms en tijdelijke tentoonstellingen, evenals een uitgebreid scala aan evenementen en educatieve programma’s.

“Met de groeiende diversiteit van casual meubels en outdoor accessoires die worden gepresenteerd in een gemakkelijk navigeerbare omgeving, is AmericasMart Atlanta dé inkoopbestemming voor alles op het gebied van casual meubels,” aldus Bob Maricich, CEO van ANDMORE.

Het evenement presenteert meer dan 70 showrooms en 100 tijdelijke tentoonstellingen verspreid over zeven verdiepingen in Building 1 van AmericasMart Atlanta. Een aantal nieuwkomers zullen hun intrede doen op de Summer Casual Market, waaronder America’s Backyards & Outdoor Living, Armen Living Furniture, Breezesta, CABANACOAST en vele anderen.

Naast de showrooms is er ook een breed scala aan tijdelijke exposanten op de zevende en achtste verdieping. Het evenement biedt ook verschillende educatieve en netwerkmogelijkheden, waaronder de Awards Gala van de International Casual Furnishings Association en het Retail Roundtable & Think Tank.

Registratie voor de Zomer Casual Market Atlanta is nu geopend. Bezoekers kunnen profiteren van speciale voordelen, zoals gegarandeerd de laagste hoteltarieven en kortingen op vliegtickets, via de officiële website. Bovendien geeft de badge voor de Casual Market Atlanta gratis toegang tot de gelijktijdig gehouden Atlanta Market, waar bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan meubels, geschenken, lifestyle-producten en meer.

Mis deze kans niet om de nieuwste trends en producten op het gebied van casual meubels en outdoor accessoires te ontdekken. Registreer u nu voor de Zomer Casual Market Atlanta 2024 en maak deel uit van dit buitengewone evenement!

Veelgestelde vragen (FAQ) voor de Zomer Casual Market Atlanta:

1. Wanneer vindt de Zomer Casual Market Atlanta plaats?
De Zomer Casual Market Atlanta vindt plaats van 15 tot 18 juli 2024.

2. Waar wordt het evenement gehouden?
Het evenement wordt gehouden in AmericasMart Atlanta.

3. Hoeveel permanente showrooms en tijdelijke tentoonstellingen zijn er op het evenement?
Er zijn bijna 170 permanente showrooms en tijdelijke tentoonstellingen op de Zomer Casual Market Atlanta.

4. Wie is de CEO van ANDMORE?
De CEO van ANDMORE, de organisator van het evenement, is Bob Maricich.

5. Welke nieuwkomers zullen aanwezig zijn op de Zomer Casual Market?
Enkele nieuwkomers op de Zomer Casual Market zijn America’s Backyards & Outdoor Living, Armen Living Furniture, Breezesta en CABANACOAST.

6. Welke educatieve en netwerkmogelijkheden biedt het evenement?
Het evenement biedt onder andere de Awards Gala van de International Casual Furnishings Association en het Retail Roundtable & Think Tank.

7. Hoe kan ik me registreren voor de Zomer Casual Market Atlanta?
Registratie voor het evenement is nu geopend op de officiële website.

8. Welke voordelen zijn er voor bezoekers van het evenement?
Bezoekers kunnen profiteren van speciale voordelen, zoals gegarandeerd de laagste hoteltarieven en kortingen op vliegtickets via de officiële website. Daarnaast geeft de badge voor de Casual Market Atlanta ook gratis toegang tot de gelijktijdig gehouden Atlanta Market.

9. Wat kan ik verwachten op de Zomer Casual Market Atlanta?
Op de Zomer Casual Market Atlanta kunt u de nieuwste trends en producten op het gebied van casual meubels en outdoor accessoires ontdekken.

10. Hoe kan ik me nu registreren voor de Zomer Casual Market Atlanta 2024?
U kunt zich nu registreren voor de Zomer Casual Market Atlanta 2024 op de officiële website.

Belangrijke termen en jargon:

– Casual meubels: Meubels die geschikt en comfortabel zijn voor informeel gebruik en ontspanning.
– Outdoor accessoires: Accessoires die bedoeld zijn voor gebruik buitenshuis, zoals tuinmeubels, parasols, barbecues, etc.
– Showrooms: Ruimtes waar bedrijven hun producten presenteren aan potentiële kopers.
– Tijdelijke tentoonstellingen: Speciale ruimtes waar bedrijven hun producten tijdelijk kunnen tonen.
– AmericasMart Atlanta: Een complex in Atlanta dat permanent showrooms en tijdelijke evenementenruimtes biedt voor verschillende industrieën.

Suggesties voor gerelateerde links:

AmericasMart Atlanta: Officiële website van AmericasMart Atlanta, de locatie van de Zomer Casual Market.
International Casual Furnishings Association: Officiële website van de International Casual Furnishings Association, de organisatie achter de Awards Gala op de Zomer Casual Market.
Atlanta Market: Officiële website van de Atlanta Market, waar bezoekers met de badge voor de Casual Market Atlanta toegang toe hebben.