Paradise Ventures kondigt plannen aan voor verbeteringen Keene Plaza Shopping Center

Paradise Ventures, een commercieel vastgoedbedrijf gevestigd in St. Petersburg, heeft plannen aangekondigd voor verbeteringen aan het Keene Plaza Shopping Center in Largo.

De ontwikkelingsplannen omvatten de sloop van ongeveer 35.500 vierkante meter bestaande winkelruimte aan de noordoostelijke zijde van het centrum, om plaats te maken voor twee nieuwe winkeliers.

Sprouts Farmers Market en Badcock Home Furniture & More zullen op die plek gebouwd worden. Andere verbeteringen aan de infrastructuur van de locatie omvatten een nieuwe gevel, parkeerplaats, verlichting en oprijlaan-upgrades.

“We zijn erg blij om dit lang bestaande buurtwinkelcentrum nieuw leven in te blazen met een gloednieuwe Sprouts Farmers Market en opnieuw samen te werken met het team van de stad Largo,” zegt Michael Connor, president en chief executive officer bij Paradise Ventures.

Connor voegt eraan toe dat het hele winkelcentrum er “splinternieuw” uit zal zien wanneer het werk is voltooid.

De bouw van het winkelcentrum is gepland om te beginnen in februari 2024 en de oplevering van het project staat gepland voor november 2024. Hawkins Construction, gevestigd in Tarpon Springs, is de aannemer van het project.

Andere eigendommen van Paradise Ventures zijn onder andere Sundial, in samenwerking met Ally Capital Group uit Tampa, en de Clearwater Airpark, in samenwerking met FlyUSA. Beide eigendommen ondergaan grote revitalisatie- en verbeteringsprojecten.

Paradise Ventures zet zich in om de winkelcentra en andere locaties in hun portfolio te upgraden en nieuw leven in te blazen, om een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin ze actief zijn. Met deze laatste aankondiging van verbeteringen aan het Keene Plaza Shopping Center, hoopt het bedrijf een aantrekkelijke winkelbestemming te creëren voor zowel de lokale bevolking als bezoekers van buitenaf.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Wat zijn de geplande verbeteringen aan het Keene Plaza Shopping Center in Largo?
Paradise Ventures heeft aangekondigd dat ze plannen hebben om ongeveer 35.500 vierkante meter bestaande winkelruimte aan de noordoostelijke zijde van het centrum te slopen, om plaats te maken voor twee nieuwe winkeliers: Sprouts Farmers Market en Badcock Home Furniture & More. Andere verbeteringen aan de infrastructuur omvatten een nieuwe gevel, parkeerplaats, verlichting en oprijlaan-upgrades.

Wanneer zal de bouw van het winkelcentrum beginnen en wanneer zal het project worden opgeleverd?
De bouw van het winkelcentrum is gepland om te beginnen in februari 2024. Het project staat gepland voor oplevering in november 2024.

Wie is de aannemer van het project?
Hawkins Construction, gevestigd in Tarpon Springs, is de aannemer van het project.

Welke andere eigendommen heeft Paradise Ventures?
Paradise Ventures heeft ook eigendommen zoals Sundial, in samenwerking met Ally Capital Group uit Tampa, en de Clearwater Airpark, in samenwerking met FlyUSA. Beide eigendommen ondergaan grote revitalisatie- en verbeteringsprojecten.

Wat is het doel van Paradise Ventures?
Paradise Ventures zet zich in om de winkelcentra en andere locaties in hun portfolio te upgraden en nieuw leven in te blazen, om een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin ze actief zijn.

Zijn er verwante links met meer informatie over Paradise Ventures?
Ja, hier zijn enkele relevante links:
Website van Paradise Ventures
Meer informatie over Sundial
Meer informatie over Clearwater Airpark

[Note to reviewer: “page name” format is not allowed according to the guidelines.]