Pakistan Furniture Council to Showcase High-Quality Products at International Expo in Las Vegas

LAHORE: De Pakistaanse Meubelraad (Pakistan Furniture Council – PFC) heeft aangekondigd dat het deel zal nemen aan de driedaagse International Las Vegas – USA-expo, die begint op 13 februari. Hier zal de PFC zakelijke kansen verkennen en zoeken naar nieuwe wereldwijde markten.

Mian Kashif Ashfaq, Chief Executive Officer van PFC, heeft verklaard dat de PFC in contact staat met de Trade Development Authority of Pakistan (TDAP) om deel te nemen aan alle internationale megabijeenkomsten. Dit geeft Pakistan de mogelijkheid om zijn hoogwaardige producten te presenteren en zakelijke overeenkomsten te sluiten met internationale kopers.

De beurs trekt duizenden internationale fabrikanten van over de hele wereld aan, die hun producten presenteren. De PFC zal ook zijn hoogwaardige producten tentoonstellen om een ​​lucratief aandeel op de internationale markt te veroveren. Dit wordt gezien als een uitstekende gelegenheid om Pakistaanse goederen te presenteren en zakelijke deals te sluiten met internationale kopers.

Het evenement biedt een platform voor de PFC om de kwaliteit en vakmanschap van Pakistaanse meubels te tonen aan een wereldwijd publiek. Door deel te nemen aan deze expo wil de PFC nieuwe handelsmogelijkheden verkennen en zich richten op het vinden van nieuwe markten in de Verenigde Staten.

Met deelname aan internationale evenementen zoals deze, hoopt de PFC de export van Pakistaanse meubels te stimuleren en de positie van Pakistan als producent van hoogwaardige meubels verder te versterken.

Dit nieuws is afkomstig uit The Express Tribune van 9 februari 2024. Volg Business op Facebook en @TribuneBiz op Twitter om op de hoogte te blijven en deel te nemen aan het gesprek.

FAQ:

1. Wat is de International Las Vegas – USA-expo?
De International Las Vegas – USA-expo is een driedaags evenement waar internationale fabrikanten hun producten presenteren en nieuwe zakelijke kansen verkennen.

2. Wat is de rol van de Pakistaanse Meubelraad (PFC) tijdens de expo?
De PFC zal deelnemen aan de expo om haar hoogwaardige meubels te tonen en zakelijke overeenkomsten met internationale kopers te sluiten.

3. Met wie werkt de PFC samen om deel te nemen aan internationale bijeenkomsten?
De PFC werkt samen met de Trade Development Authority of Pakistan (TDAP) om deel te nemen aan alle internationale megabijeenkomsten.

4. Wat hoopt de PFC te bereiken door deel te nemen aan de expo?
De PFC hoopt nieuwe handelsmogelijkheden te verkennen, zich te richten op het vinden van nieuwe markten in de Verenigde Staten en de export van Pakistaanse meubels te stimuleren.

5. Waar kan ik meer informatie vinden over dit nieuwsartikel?
U kunt meer informatie vinden in The Express Tribune van 9 februari 2024. Volg Business op Facebook en @TribuneBiz op Twitter om op de hoogte te blijven en deel te nemen aan het gesprek.

Definities:

– Meubelraad (Furniture Council): Een organisatie die zich richt op de promotie en ontwikkeling van de meubelindustrie.
– Zakelijke overeenkomsten: Deals of afspraken die worden gemaakt tussen bedrijven om samen te werken of goederen/diensten te verhandelen.
– Handelsmogelijkheden: Kansen om handel te drijven en nieuwe markten te verkennen.
– Export: Het verkopen van goederen of diensten naar andere landen.

Verwante links:
1. Facebook Business
2. TribuneBiz op Twitter