Ontdek de beste meubelaanbiedingen voor Presidents Day

Of je nu een voorsprong neemt op de voorjaarsschoonmaak of je huis tot een prioriteit maakt voor 2024, nu is het tijd om wat nieuwe meubels te bekijken dankzij de Presidents Day-weekendaanbiedingen. Ter ere van het lange vakantieweekend verlagen enkele van onze favoriete winkeliers de prijzen van kwaliteitsstukken voor elke kamer in het huis. Van bestverkopende banken en slaapkamersets tot buitenmeubels en accentstukken, er zijn grote besparingen waar je nu van kunt profiteren.

Met kortingen van merken als West Elm, The Home Depot, Outer, Neighbor en meer, kun je met slechts een paar klikken meubelupdates scoren voor elke kamer (of je buitenruimte). Om je op weg te helpen, hebben we een selectie gemaakt van de beste Presidents Day-meubelaanbiedingen om je huis een upgrade te geven.

Albany Park verlaagt de prijzen van het hele assortiment met wel 35% tot 27 februari, met kortingen op zitmeubels ter ere van Presidents Day.

Of je nu kiest voor veganistisch leer met een versleten look, fluweel, bouclé of tweed stof, deze doordachte modulaire bank draait helemaal om duurzaamheid en eenvoudige montage.

Deze gezellige draaifauteuil kan 360 graden draaien om vanuit elke hoek van de kamer te genieten en is verkrijgbaar met vijf stofopties.

Profiteer van vroegtijdige toegang tot de Presidents Day sale van Allform en ontvang 20% korting op het hele assortiment, plus gratis verzending met de code PDS20.

Verkrijgbaar in zeven stoffen en twee leersoorten, met drie keuzes voor poten, biedt deze modulaire bank een scala aan opties om gemakkelijk een stuk te ontwerpen dat het beste bij jouw ruimte past.

Tijdens de Presidents Day Sale bij Apt2B bespaar je meer naarmate je meer uitgeeft. Tot 20 februari krijg je 35% korting op bestellingen van $5.500+, 25% korting op $4.500+, 20% korting op $3.000+ en 15% korting op aankopen onder de $3.000.

Van nu tot 19 februari biedt Article besparingen in alle categorieën met meer dan 400 deals om elke kamer in huis op te fleuren.

Verwen je kleding met deze stijlvolle en duurzame ladekast met een minimalistisch uiterlijk, natuurlijke houtnerven en lades met zachte sluiting.

Krijg tot 75% korting op alles, van zitmeubels en tafels tot eetkamer, slaapkamer en tapijten, tijdens de Presidents Day sale bij Burrow.

Veelgestelde vragen (FAQ) over Presidents Day-meubelaanbiedingen:

1. Wat zijn de Presidents Day-weekendaanbiedingen in de meubelbranche?
– Verschillende winkeliers verlagen de prijzen van kwaliteitsstukken voor elke kamer in het huis, inclusief banken, slaapkamersets, buitenmeubels en accentstukken.

2. Welke merken bieden kortingen op meubels tijdens Presidents Day?
– Merken zoals West Elm, The Home Depot, Outer, Neighbor en meer hebben kortingen op meubels.

3. Welke winkelier verlaagt de prijzen van het hele assortiment met wel 35%?
– Albany Park verlaagt de prijzen van het hele assortiment met wel 35% tot 27 februari.

4. Welke opties zijn er beschikbaar voor de modulaire bank van Albany Park?
– De modulaire bank is verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder veganistisch leer, fluweel, bouclé of tweed stof. Daarnaast is er een keuze uit vijf stofopties.

5. Welke kortingscode kan worden gebruikt om 20% korting op het hele assortiment van Allform te krijgen?
– De kortingscode PDS20 kan worden gebruikt om 20% korting op het hele assortiment van Allform te krijgen, plus gratis verzending.

6. Welke kortingen biedt Apt2B tijdens de Presidents Day Sale?
– Tot 20 februari krijg je bij Apt2B 35% korting op bestellingen van $5.500+, 25% korting op $4.500+, 20% korting op $3.000+ en 15% korting op aankopen onder de $3.000.

7. Tot wanneer zijn de besparingen beschikbaar bij Article tijdens Presidents Day?
– De besparingen bij Article zijn beschikbaar tot 19 februari.

8. Welke kortingen zijn er beschikbaar tijdens de Presidents Day sale bij Burrow?
– Tijdens de Presidents Day sale bij Burrow zijn er kortingen tot 75% beschikbaar op alles, van zitmeubels en tafels tot eetkamer, slaapkamer en tapijten.

Belangrijke definities en jargon:

– Presidents Day: Een Amerikaanse feestdag ter ere van de verjaardag van George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten. Het valt jaarlijks op de derde maandag van februari.
– Meubelaanbiedingen: Kortingen en speciale deals op meubels die worden aangeboden door winkeliers tijdens specifieke periodes, zoals Presidents Day.

Suggesties voor gerelateerde links naar de hoofddomein:

West Elm
The Home Depot
Outer
Neighbor
Allform
Apt2B
Article
Burrow