Nieuwe Outdoor Collecties Debuteren bij Chair King Backyard Store in Denton, Texas

De nieuwste showroom van Chair King Backyard Store, een top 100 retailer, zal op 19 februari zijn deuren openen in Denton, Texas. Deze 12.390 vierkante meter grote ruimte zal twee nieuwe outdoor living sets bevatten, samen met een speciale verkoopactie.

De missie van Chair King Backyard Store is om het voor mensen gemakkelijker te maken om meer tijd in hun achtertuin door te brengen, aldus David Barish, voorzitter en CEO van Chair King Backyard Store en Fortunoff Backyard Store. Het bedrijf is toegewijd om het voor haar klanten eenvoudig te maken om hun ideale buitenruimtes te creëren door uitstekende klantenservice en een ongeëvenaarde selectie te bieden voor een onverslaanbare waarde.

Bij de opening van de winkel zal Chair King twee nieuwe outdoor collecties introduceren voor het jaar 2024. De San Lucas outdoor drie-delige wickets set met kussens, een buitenbank, stoel en salontafel set met met de hand gevlochten, hars wicker op aluminium frames met strakke lijnen en bijpassende kussens; en de Farmhouse polymeer negen-delige eetset, een eetset geïnspireerd op Adirondack-stijl met een kenmerkende esthetiek geïnspireerd door het leven aan het meer.

Speciale prijzen en financieringsmogelijkheden zullen beschikbaar zijn tijdens de Leap Year Sale van de winkel, die loopt van 19 februari tot 4 maart.

De winkel bevindt zich op 2907 W. University Drive, ruimte 1276, in het Rayzor Ranch Marketplace en is de 22e showroom van de retailer in de regio.

Zie ook:

Veelgestelde vragen (FAQ):

1. Wanneer opent de nieuwe showroom van Chair King Backyard Store in Denton, Texas?
– De nieuwe showroom zal op 19 februari zijn deuren openen.

2. Wat is de missie van Chair King Backyard Store?
– De missie van Chair King Backyard Store is om het voor mensen gemakkelijker te maken om meer tijd in hun achtertuin door te brengen.

3. Welke nieuwe outdoor collecties zal Chair King introduceren?
– Chair King zal de San Lucas outdoor drie-delige wickets set met kussens en de Farmhouse polymeer negen-delige eetset introduceren.

4. Wat zijn de speciale prijzen en financieringsmogelijkheden tijdens de Leap Year Sale?
– De speciale prijzen en financieringsmogelijkheden zijn beschikbaar van 19 februari tot 4 maart tijdens de Leap Year Sale.

Belangrijke termen en jargon:

1. Outdoor living sets – Meubelsets speciaal ontworpen voor buitenruimtes.
2. Verkoopactie – Een actie waarbij producten tegen speciale prijzen worden aangeboden.
3. Klantenservice – De ondersteuning en assistentie die een bedrijf biedt aan klanten.
4. Ongeëvenaarde selectie – Een uitstekende keuze aan producten die niet te vergelijken is met andere aanbieders.
5. Hars wicker – Een materiaal gebruikt voor het vlechten van meubels dat duurzaam en weerbestendig is.
6. Adirondack-stijl – Een stijl van meubels die oorspronkelijk werd ontworpen voor gebruik in de Adirondack bergen in de Verenigde Staten.
7. Leap Year Sale – Een verkoopevenement dat plaatsvindt tijdens een schrikkeljaar.

Suggesties voor gerelateerde links:

1. Chair King Backyard Store – De officiële website van Chair King Backyard Store.
2. Fortunoff Backyard Store – De officiële website van Fortunoff Backyard Store.
3. Rayzor Ranch Marketplace – De officiële website van Rayzor Ranch Marketplace, waar de nieuwe showroom van Chair King zich bevindt.