Nieuwe functie bij Hollywood at Home: Meubelproductiecoördinator

Bij Hollywood at Home zijn we op zoek naar een enthousiaste Meubelproductiecoördinator die verantwoordelijk zal zijn voor het dagelijkse productieproces van onze op maat gemaakte meubels. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Productiemanager en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Hoewel ervaring in de meubelindustrie een pluspunt is, bieden wij ook training aan voor degenen die gemotiveerd zijn om te leren.

Als Meubelproductiecoördinator heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden. Je zult verantwoordelijk zijn voor het verwerken van bestellingen, het indienen van inkooporders bij leveranciers, kwaliteitscontrole, opfrissen van meubels, fotografie en andere taken. Daarnaast zal je ook technische tekeningen van meubels moeten beoordelen en verzendingsmonsterverzoeken naar leveranciers moeten indienen. Daarnaast bied je ondersteuning aan het Meubelteam en het magazijnpersoneel. Het kan zijn dat je ook in het magazijn moet werken, zoals het laden en lossen van vrachtwagens en het verplaatsen van meubels wanneer dat nodig is. Flexibiliteit is dus vereist in deze rol.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten ook het bezoeken van leveranciers in de stad en het rapporteren van de status van items aan de Productiemanager. Daarnaast zorg je ervoor dat alle bestellingen worden gefotografeerd en upload je de foto’s naar ons gedeelde systeem. Je analyseert nieuwe bestellingen om ervoor te zorgen dat deze overeenkomen met de wensen van de klant. Indien nodig dien je monsterverzoeken voor het afwerken van meubels in bij leveranciers.

Om in aanmerking te komen voor deze functie, dien je minimaal een jaar certificaat van een hogeschool of technische school te hebben, of één tot twee jaar gerelateerde ervaring. Basiskennis van wiskunde is vereist en het kunnen spreken van Spaans is een must. Daarnaast dien je over basiskennis van computerprogramma’s te beschikken, zoals Google Drive en Google Sheets.

Bij Hollywood at Home hebben we een passie voor interieurontwerp en kwaliteit. Onze oprichter, Peter Dunham, heeft een indrukwekkende achtergrond in zowel zaken als design. Gehuisvest in de Los Angeles Design District, heeft Hollywood at Home zich ontwikkeld tot een toonaangevende bestemming voor designliefhebbers over de hele wereld.

Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende rol als Meubelproductiecoördinator bij Hollywood at Home, stuur dan je cv naar [email protected]. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken.

Meubelproductiecoördinator bij Hollywood at Home – FAQ

1. Wat zijn de verantwoordelijkheden van een Meubelproductiecoördinator bij Hollywood at Home?
– De Meubelproductiecoördinator is verantwoordelijk voor het dagelijkse productieproces van op maat gemaakte meubels, inclusief het verwerken van bestellingen, het indienen van inkooporders, kwaliteitscontrole, opfrissen van meubels, fotografie en andere taken. Daarnaast beoordeelt de coördinator technische tekeningen van meubels en dient verzendingsmonsterverzoeken in bij leveranciers. Ondersteuning bieden aan het Meubelteam en het magazijnpersoneel kan ook onderdeel zijn van de functie.

2. Zijn er vereisten voor deze functie bij Hollywood at Home?
– Ja, om in aanmerking te komen, moet je ten minste een jaar certificaat van een hogeschool of technische school hebben, of één tot twee jaar gerelateerde ervaring. Basiskennis van wiskunde is vereist en het kunnen spreken van Spaans is een must. Basiskennis van computerprogramma’s, zoals Google Drive en Google Sheets, is ook vereist.

3. Waarom is flexibiliteit belangrijk in deze rol?
– Flexibiliteit is vereist omdat de Meubelproductiecoördinator mogelijk ook in het magazijn moet werken, zoals het laden en lossen van vrachtwagens en het verplaatsen van meubels wanneer dat nodig is.

4. Is er een kans op training voor degenen zonder ervaring in de meubelindustrie?
– Ja, Hollywood at Home biedt training aan voor degenen die gemotiveerd zijn om te leren, zelfs als ze geen ervaring hebben in de meubelindustrie.

5. Hoe kan ik solliciteren voor de functie van Meubelproductiecoördinator bij Hollywood at Home?
– Je kunt je cv sturen naar [email protected] om te solliciteren voor de functie.

Voor meer informatie over Hollywood at Home en hun passie voor interieurontwerp en kwaliteit, kun je hun website hier bezoeken.