Natuurlijk ogende geluiddempende panelen, tegels en baffles geïntroduceerd door Autex Acoustics

Autex Acoustics, een merk dat gespecialiseerd is in akoestische producten, heeft onlangs een reeks geluiddempende panelen, tegels en baffles uitgebracht die het uiterlijk van hout imiteren. Deze producten zijn onderdeel van de Acoustic Timber collectie en zijn ontworpen om geluidsabsorptie te bieden terwijl ze een natuurlijke uitstraling behouden.

In tegenstelling tot het gebruik van echte houten fineer, worden de oppervlakpatronen van de Acoustic Timber collectie direct afgedrukt op panelen en tegels met behulp van UV-geharde, op water gebaseerde inkt. Dit resulteert in een hoogwaardige esthetiek die goed past bij verschillende interieurontwerpen.

De belangrijkste functie van de Acoustic Timber producten is het beheersen van geluidsniveaus door overtollig geluid te absorberen en zo een rustige en serene interieurruimte te creëren. Deze eigenschappen maken de producten geschikt voor verschillende omgevingen, waaronder lobbies, kantoren en gemengde ruimtes waar geluidsproblemen moeten worden aangepakt.

Wat de afwerking betreft, biedt de Acoustic Timber collectie een breed scala aan houtnerfvarianten. Klanten hebben de keuze uit verschillende tinten en schakeringen, waaronder den, essen, eiken, eucalyptus en walnoot. Deze variëteit stelt ontwerpers en architecten in staat om naadloos in te spelen op diverse interieurstijlen en kleurenschema’s.

Met de introductie van de Acoustic Timber collectie brengt Autex Acoustics een natuurlijk ogende oplossing voor geluidscontrole die esthetiek en functionaliteit combineert. Deze producten bieden een alternatief voor traditionele houten fineerelementen en dragen bij aan aangename en comfortabele binnenruimtes. Voor meer informatie over de producten en het merk kunt u contact opnemen met [email protected].

Lees meer:

Een FAQ-sectie op basis van de belangrijkste onderwerpen en informatie die in het artikel worden gepresenteerd:

1. Wat is Autex Acoustics?
Autex Acoustics is een merk dat gespecialiseerd is in akoestische producten.

2. Wat is de Acoustic Timber collectie?
De Acoustic Timber collectie is een reeks geluiddempende panelen, tegels en baffles die het uiterlijk van hout imiteren.

3. Hoe worden de oppervlakpatronen van de Acoustic Timber collectie aangebracht?
In plaats van echt houten fineer te gebruiken, worden de oppervlakpatronen van de Acoustic Timber collectie direct afgedrukt op panelen en tegels met behulp van UV-geharde, op water gebaseerde inkt.

4. Wat is de belangrijkste functie van de Acoustic Timber producten?
De belangrijkste functie van de Acoustic Timber producten is het beheersen van geluidsniveaus door geluid te absorberen en een rustige en serene interieurruimte te creëren.

5. Welke omgevingen zijn geschikt voor de Acoustic Timber producten?
De Acoustic Timber producten zijn geschikt voor verschillende omgevingen, waaronder lobbies, kantoren en gemengde ruimtes waar geluidsproblemen moeten worden aangepakt.

6. Welke houtnerfvarianten zijn beschikbaar in de Acoustic Timber collectie?
De Acoustic Timber collectie biedt een breed scala aan houtnerfvarianten, waaronder den, essen, eiken, eucalyptus en walnoot.

7. Wat is het doel van de Acoustic Timber producten?
De Acoustic Timber producten bieden een natuurlijk ogende oplossing voor geluidscontrole die esthetiek en functionaliteit combineert als alternatief voor traditionele houten fineerelementen.

Definities voor sleuteltermen en jargon die in het artikel worden gebruikt:
– Geluidsabsorptie: Het proces waarbij geluidsgolven worden geabsorbeerd door een materiaal, waardoor het geluidsniveau wordt verminderd.
– Fineer: Een dunne laag hout die wordt gebruikt om oppervlakken te bedekken en een houten uitstraling te geven.

Suggesties voor gerelateerde links naar de hoofddomein (niet subpagina’s):
Autex Acoustics
Autex Global
Veelgestelde vragen

Lees meer: website link