Meubelbeurzen in High Point, North Carolina zullen hun deuren openen voor verschillende meubelfabrikanten en importeurs.

In maart vindt de voorjaarseditie van Premarket plaats in High Point, North Carolina. Deze meubelbeurs trekt altijd veel aandacht van meubelfabrikanten en importeurs, die graag hun nieuwste collecties presenteren. Dit jaar hebben maar liefst 17 bedrijven zich aangemeld als sponsorexposanten voor het evenement, met nog eens 64 niet-sponsorende bedrijven die hun showrooms openstellen voor bezoekers.

De organisatie van Premarket is in handen van een commissie van sponsorexposanten, die in contract staan met de High Point Market Authority. Deze autoriteit is verantwoordelijk voor de strategische richting, personele bezetting en logistieke ondersteuning van het evenement.

Enkele van de sponsorexposanten die aanwezig zullen zijn, zijn onder andere AspenHome, Avalon Furniture en Hooker Furnishings. Deze bedrijven hebben allemaal diverse showroomlocaties in High Point waar ze hun nieuwste meubelcollecties zullen presenteren.

Naast de sponsorexposanten zijn er ook nog eens 64 niet-sponsorende bedrijven die hun showrooms openstellen tijdens Premarket. Hieronder vallen onder andere Alf Italia, American Woodcrafters en Crown Mark. Deze bedrijven hebben allemaal aangegeven dat ze hun nieuwste meubelcollecties willen tonen aan bezoekers.

Mocht uw bedrijf ook geïnteresseerd zijn in deelname aan Premarket, dan kunt u contact opnemen met Senior Editor Bobby Dalheim via [email protected]. Om op de bijgewerkte lijst te komen, dient u ook de locatie van uw showroom door te geven.

Het volgende updatebericht zal worden geplaatst op vrijdag 23 februari. We kijken uit naar een succesvolle editie van Premarket met een breed scala aan meubelfabrikanten en importeurs.

Veelgestelde vragen (FAQ) over Premarket:

Wat is Premarket?
Premarket is een meubelbeurs die plaatsvindt in High Point, North Carolina. Het is een evenement waar meubelfabrikanten en importeurs hun nieuwste collecties presenteren.

Wanneer vindt Premarket plaats?
De voorjaarseditie van Premarket vindt plaats in maart.

Hoeveel bedrijven sponsoren Premarket?
Dit jaar hebben 17 bedrijven zich aangemeld als sponsorexposanten voor het evenement.

Welke bedrijven hebben zich aangemeld als sponsorexposanten?
Enkele van de sponsorexposanten die aanwezig zullen zijn, zijn AspenHome, Avalon Furniture en Hooker Furnishings.

Hoe kan mijn bedrijf deelnemen aan Premarket?
Als uw bedrijf geïnteresseerd is in deelname aan Premarket, kunt u contact opnemen met Senior Editor Bobby Dalheim via [email protected]. U moet ook de locatie van uw showroom doorgeven om op de bijgewerkte lijst te komen.

Wat is de rol van de High Point Market Authority?
De High Point Market Authority is verantwoordelijk voor de strategische richting, personele bezetting en logistieke ondersteuning van het evenement.

Welke andere bedrijven openen hun showrooms tijdens Premarket?
Naast de sponsorexposanten zijn er nog eens 64 niet-sponsorende bedrijven die hun showrooms openstellen tijdens Premarket. Enkele voorbeelden hiervan zijn Alf Italia, American Woodcrafters en Crown Mark.

Wanneer wordt het volgende updatebericht geplaatst?
Het volgende updatebericht zal worden geplaatst op vrijdag 23 februari.

Verwante links:
High Point Market
AspenHome
Avalon Furniture
Hooker Furnishings
Alf Italia
American Woodcrafters
Crown Mark