Kom thuis tot rust met geweldige aanbiedingen tijdens de grote huishoudsale van Macy’s

Ben je op zoek naar nieuwe meubels en andere huishoudelijke artikelen? Dan is dit het moment om een bezoek te brengen aan Macy’s! Tijdens de grote huishoudsale kun je tot wel 65% besparen op meubels en andere benodigdheden voor je woning. Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met 14 februari, dus wacht niet te lang!

Bij Macy’s kun je genieten van kortingen tot wel 65% en krijg je met de code HOME nog eens 20% extra korting op geselecteerde items. Of je nu op zoek bent naar meubels voor de woonkamer, slaapkamer of eetkamer, Macy’s heeft het allemaal. Ontdek ook het uitgebreide assortiment matrassen en buitenmeubilair.

Voor een comfortabele nachtrust kun je kiezen uit topmerken als Sealy, Serta, Beauty Rest en Stearns & Foster. Deze matrassen zorgen gegarandeerd voor een betere slaapervaring. Daarnaast kun je bij Macy’s meubels van merken als Radley en Rachael Ray vinden. Deze meubels zijn perfect om je patio, slaapkamer, woonkamer en eetkamer mee op te knappen.

Bij het afrekenen worden verzendkosten in rekening gebracht, deze variëren afhankelijk van de grootte en het gewicht van je bestelling. Houd er ook rekening mee dat er beperkingen gelden voor retourzendingen. Voor extra gemoedsrust kun je een 5-jarig beschermingsplan toevoegen aan geselecteerde items voor slechts $199.

Enkele voorbeelden van de tijdelijke aanbiedingen zijn onder andere de SEALY Posturepedic Spring Bloom 12″ Medium Matras- Queen voor slechts $447,30 in plaats van $1.019, de Radley 5-delige stoffen chaise sectionele bank gecreëerd voor Macy’s voor slechts $2.199 in plaats van $4.225, en de Jollene 113″ 2-delige stoffen sectionele bank gecreëerd voor Macy’s voor $1.399 in plaats van $2.578.

Mis deze kans niet om geweldige deals te scoren bij Macy’s. De aanbiedingen gelden tot 14 februari of zolang de voorraad strekt. Ga snel naar Macy’s en ontdek nog meer geweldige huishouddeals!

Een FAQ gedeelte gebaseerd op de belangrijkste onderwerpen en informatie uit het artikel:

1. Tot wanneer zijn de aanbiedingen geldig?
De aanbiedingen zijn geldig tot en met 14 februari.

2. Hoeveel kan ik besparen tijdens de grote huishoudsale bij Macy’s?
Je kunt tot wel 65% besparen op meubels en andere huishoudelijke artikelen.

3. Hoe kan ik extra korting krijgen?
Gebruik de code HOME om nog eens 20% extra korting te krijgen op geselecteerde items.

4. Welke merken zijn er beschikbaar voor matrassen en meubels?
Voor matrassen kun je kiezen uit merken als Sealy, Serta, Beauty Rest en Stearns & Foster. Voor meubels zijn er merken zoals Radley en Rachael Ray beschikbaar.

5. Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten worden in rekening gebracht bij het afrekenen en variëren afhankelijk van de grootte en het gewicht van je bestelling.

6. Gelden er beperkingen voor retourzendingen?
Ja, er gelden beperkingen voor retourzendingen. Neem contact op met Macy’s voor meer informatie.

7. Kan ik een beschermingsplan toevoegen aan mijn aankoop?
Ja, je kunt een 5-jarig beschermingsplan toevoegen aan geselecteerde items voor slechts $199.

8. Wat zijn enkele voorbeelden van tijdelijke aanbiedingen?
Enkele voorbeelden zijn de SEALY Posturepedic Spring Bloom 12″ Medium Matras- Queen voor $447,30 (origineel $1.019), de Radley 5-delige stoffen chaise sectionele bank gecreëerd voor Macy’s voor $2.199 (origineel $4.225), en de Jollene 113″ 2-delige stoffen sectionele bank gecreëerd voor Macy’s voor $1.399 (origineel $2.578).

9. Hoelang gelden de aanbiedingen?
De aanbiedingen zijn geldig tot 14 februari of zolang de voorraad strekt.

Suggested related link: Macy’s Home