Gardner White lanceert de Kluft Collectie, een nieuw tijdperk van luxe matrassen in Detroit

Gardner White, een van de top 100 retailers, heeft de Kluft Collectie gelanceerd, geproduceerd door E.S. Kluft & Company. Dit markeert de allereerste keer dat de luxueuze matrassen, gemaakt in Amerika, verkrijgbaar zullen zijn in winkels in heel Metro Detroit.

Gardner White is pas de negende goedgekeurde retailer in de Verenigde Staten die de Kluft Collectie mag verkopen. Als de nummer één matrassenwinkel in Michigan, heeft Gardner White zich tot doel gesteld om de gemeenschap de grootste selectie kwaliteitsproducten onder één dak aan te bieden, om zo de beste nachtrust te garanderen. De toevoeging van de Kluft Collectie is dan ook een spannende ontwikkeling, omdat het hoogwaardige producten combineert met ongeëvenaamd vakmanschap voor ultiem comfort voor de klanten.

De Kluft Collectie wordt met de hand vervaardigd en getuft door meesterambachtslieden. Het beschikt over de gepatenteerde Kluft Standard-technologie, die is ontworpen om zich te synchroniseren met het lichaam voor een comfortabele en droge slaapervaring. Daarnaast maakt het gebruik van TerraPur-latex om het meest verfijnde luxe slaapcomfort te creëren.

Bij Gardner White is de Kluft Collectie verkrijgbaar in geselecteerde winkels en omvat modellen zoals de Eminence, Duchess, Regalia en Divine Luxe. De prijzen variëren van $8.000 tot $40.000. Voor klanten van Gardner White is er een speciale introductieaanbieding van 20% korting en een Mastercard-cadeaukaart ter waarde van $1.000, of een meubeltegoed van $1.500 bij aankoop van een Kluft-product. Daarnaast ontvangen klanten bij aankoop van een Divine Luxe matras een Delta-cadeaukaart ter waarde van $2.000, geldig tot 3 april.

Met de lancering van de Kluft Collectie zet Gardner White een nieuwe standaard voor luxe matrassen in Detroit en biedt het klanten de mogelijkheid om van een ongeëvenaard slaapcomfort te genieten.

Kluft Collectie – FAQ’s

1. Wat is de Kluft Collectie?
De Kluft Collectie is een reeks luxueuze matrassen die zijn geproduceerd door E.S. Kluft & Company. Deze matrassen zijn met de hand vervaardigd en bieden ongeëvenaard slaapcomfort.

2. Waar zijn de matrassen verkrijgbaar?
De Kluft Collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde winkels van Gardner White in Metro Detroit.

3. Wat maakt de Kluft Collectie speciaal?
De Kluft Collectie maakt gebruik van de gepatenteerde Kluft Standard-technologie, die zorgt voor een comfortabele en droge slaapervaring. Bovendien wordt er TerraPur-latex gebruikt om het meest verfijnde luxe slaapcomfort te bieden.

4. Welke modellen zijn beschikbaar in de Kluft Collectie?
De Kluft Collectie bij Gardner White omvat modellen zoals de Eminence, Duchess, Regalia en Divine Luxe.

5. Wat zijn de prijzen van de Kluft matrassen?
De prijzen variëren van $8.000 tot $40.000.

6. Zijn er speciale aanbiedingen voor klanten van Gardner White?
Ja, klanten van Gardner White kunnen profiteren van een speciale introductieaanbieding van 20% korting en een Mastercard-cadeaukaart ter waarde van $1.000, of een meubeltegoed van $1.500 bij aankoop van een Kluft-product. Bij aankoop van een Divine Luxe matras ontvangen klanten ook een Delta-cadeaukaart ter waarde van $2.000, geldig tot 3 april.

Belangrijke termen en jargon:
– Kluft Collectie: Een reeks luxueuze matrassen geproduceerd door E.S. Kluft & Company.
– Gardner White: Een top 100 retailer in de Verenigde Staten.
– Metro Detroit: Het grootstedelijk gebied rondom de stad Detroit in Michigan.
– Kluft Standard-technologie: Een gepatenteerde technologie die zich synchroniseert met het lichaam voor een comfortabele slaapervaring.
– TerraPur-latex: Een materiaal dat wordt gebruikt in de Kluft matrassen om luxe slaapcomfort te bieden.

Voor meer informatie over Gardner White en de Kluft Collectie, kunt u hier terecht.