Fortunoff Backyard Store breidt uit naar Noord-Virginia

Fortunoff Backyard Store breidt zijn meubelwinkels uit naar het noorden van Virginia, waarmee het zijn aanwezigheid in de Verenigde Staten vergroot. De retailer heeft drie nieuwe vestigingen geopend in het gebied rondom Washington DC.

De nieuwe winkels, gevestigd in Crossroads Place in Falls Church, Sugarland Crossing in Sterling, en Parkway Crossing East in Woodbridge, bieden een breed assortiment aan tuinmeubelen. De eerste winkel zal later dit jaar openen in Falls Church, met een oppervlakte van 17.800 vierkante voet.

De uitbreiding naar het noorden van Virginia is een natuurlijke stap voor Fortunoff Backyard Store, dat in 1922 werd opgericht in Brooklyn, New York. Wat begon als een mobiele winkel voor potten en pannen, is nu uitgegroeid tot een winkel die alles biedt wat je nodig hebt voor je achtertuin, van buitenkeukens tot tuinmeubelen en vuurkorven.

Met de nieuwe winkels in Noord-Virginia kunnen klanten binnenkort nog eenvoudiger op zoek naar nieuwe tuinmeubelen. Fortunoff Backyard Store staat bekend om zijn kwalitatieve producten en uitstekende service.

Abonneer je op de Shopping-nieuwsbrief van Northern Virginia Magazine voor meer verhalen zoals deze.

Veelgestelde vragen (FAQ) – Fortunoff Backyard Store in Noord-Virginia

1. Wat is de uitbreiding van Fortunoff Backyard Store naar het noorden van Virginia?
Fortunoff Backyard Store breidt zijn meubelwinkels uit naar het noorden van Virginia, met de opening van drie nieuwe vestigingen in het gebied rondom Washington DC.

2. Waar zijn de nieuwe winkels gevestigd?
De nieuwe winkels zijn gevestigd in Crossroads Place in Falls Church, Sugarland Crossing in Sterling en Parkway Crossing East in Woodbridge.

3. Wat wordt er aangeboden in deze winkels?
De nieuwe winkels bieden een breed assortiment aan tuinmeubelen, van buitenkeukens tot vuurkorven.

4. Wanneer wordt de eerste winkel officieel geopend?
De eerste winkel, gelegen in Falls Church, zal later dit jaar worden geopend. De winkel heeft een oppervlakte van 17.800 vierkante voet.

5. Wat is de geschiedenis van Fortunoff Backyard Store?
Fortunoff Backyard Store is opgericht in 1922 in Brooklyn, New York. Wat begon als een mobiele winkel voor potten en pannen, is nu uitgegroeid tot een winkel die alles biedt voor de achtertuin.

6. Wat staat Fortunoff Backyard Store bekend om?
Fortunoff Backyard Store staat bekend om zijn kwalitatieve producten en uitstekende service.

7. Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuws en verhalen over shopping in Northern Virginia?
Je kunt je abonneren op de Shopping-nieuwsbrief van Northern Virginia Magazine voor meer verhalen zoals deze.

Voor meer informatie over Fortunoff Backyard Store en de nieuwste aanbiedingen, bezoek hun website.