Een Nieuwe Kijk op de Maidstone-collectie van Stickley

De nieuwste collectie van Stickley, genaamd Maidstone, is nu verkrijgbaar bij dealers door het hele land. Deze collectie omvat 34 stukken, zowel case goods als gestoffeerde meubels voor de woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Stickley beschrijft Maidstone als een update van de traditionele stijl, met casual en kustinvloeden die geschikt zijn voor elk huis.

Een van de hoogtepunten van de collectie is een gestoffeerd bed, gemaakt van rood eikenhout. Het bed heeft geschoren randen, zachte vormen, licht gebogen poten, diepe afschuiningen en kantafwerkingen. Zoals gebruikelijk bij Stickley, is het bed vakkundig geconstrueerd met pen-en-gatverbindingen en heeft het laden die zijdelings hangen en centraal worden geleid.

Er zijn twee cerused (gevulde poriën) afwerkingsopties die de prachtige nerfstructuur van rood eikenhout benadrukken. Sandbank is een toon die doet denken aan stranden en gebleekt drijfhout, terwijl Pier een bruine kleur heeft met een koele ondertoon en een licht verweerde uitstraling die doet denken aan een boardwalk of een hut in het bos. Voor geselecteerde tafelbladen en ladefronten is er ook een geweven juten textuur als optie, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het meubilair heeft een track-arm stijl met gebogen vormen en is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan nieuwe stoffen en leersoorten. De sofa en stoel kunnen worden ondersteund door een onderstel van rood eikenhout (in Sandbank of Pier) of esdoornhout (in elke afwerking).

De Maidstone-collectie is verkrijgbaar bij fysieke winkels in het hele land, evenals online in geselecteerde gebieden van het land. Deze collectie biedt een frisse kijk op traditioneel meubeldesign en biedt een breed scala aan opties voor zowel liefhebbers van kuststijlen als liefhebbers van een meer casual uitstraling.

Veelgestelde vragen over de Maidstone-collectie van Stickley

1. Wat is de Maidstone-collectie van Stickley?
De Maidstone-collectie van Stickley is de nieuwste collectie van meubels die zowel case goods als gestoffeerde meubels omvat voor de woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Het is een update van de traditionele stijl met casual en kustinvloeden.

2. Hoeveel stukken bevat de Maidstone-collectie?
De Maidstone-collectie bevat in totaal 34 stukken.

3. Wat zijn enkele hoogtepunten van de collectie?
Een van de hoogtepunten van de collectie is een gestoffeerd bed gemaakt van rood eikenhout. Het bed heeft geschoren randen, zachte vormen, licht gebogen poten, diepe afschuiningen en kantafwerkingen. Daarnaast biedt de collectie ook cerused afwerkingen die de prachtige nerfstructuur van rood eikenhout benadrukken.

4. Welke afwerkingsopties zijn beschikbaar voor de meubels?
De collectie biedt twee cerused afwerkingsopties: Sandbank, die doet denken aan stranden en gebleekt drijfhout, en Pier, die een bruine kleur heeft met een koele ondertoon en een licht verweerde uitstraling. Daarnaast is er ook een geweven juten textuur als optie voor geselecteerde tafelbladen en ladefronten.

5. In welke stijl is het meubilair ontworpen?
Het meubilair heeft een track-arm stijl met gebogen vormen en is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan nieuwe stoffen en leersoorten.

6. Waar kan ik de Maidstone-collectie kopen?
De Maidstone-collectie is verkrijgbaar bij fysieke winkels door het hele land en online in geselecteerde gebieden. Het biedt een frisse kijk op traditioneel meubeldesign en biedt een breed scala aan opties voor liefhebbers van kuststijlen en casual uitstralingen.

Voor meer informatie, kunt u de Stickley website bezoeken.