Een Hemels Meesterwerk: De Poltrona Frau x Fornasetti Vanity Fair XC Fauteuil

De Poltrona Frau x Fornasetti Vanity Fair XC Fauteuil is een meubelstuk dat is ontworpen in samenwerking tussen de twee Italiaanse merken en is geïnspireerd op de kosmos. Met een eenvoudige silhouet en een bekleding van leer straalt deze fauteuil een luxe en comfortabele uitstraling uit. Het ontwerp is voorzien van de kenmerkende kunstwerken van Fornasetti, met onder andere een prachtige zon die gedeeltelijk bedekt wordt door wolken en een contemplatieve maan aan de achterkant. Dit geeft het meubelstuk een buitengewone emotionele dimensie om te bewonderen.

De Poltrona Frau x Fornasetti Vanity Fair XC Fauteuil is wereldwijd beperkt tot slechts 50 exemplaren en zal binnenkort te koop zijn voor $12,500. Deze fauteuil behoudt zijn stevige constructie dankzij het gebruik van materialen als massief seizoensgebonden beukenhout, essen hout, staal, jute, ganzendons, plantaardig paardenhaar en polyurethaanschuim.

Dit meesterwerk van Italiaans vakmanschap combineert op harmonieuze wijze functionaliteit en kunst. Het creëert een nieuw perspectief op hoe meubels kunnen bijdragen aan de esthetiek van een ruimte. Met de Poltrona Frau x Fornasetti Vanity Fair XC Fauteuil haal je niet alleen een comfortabel zitmeubel in huis, maar ook een waar kunstwerk dat de ogen en de geest prikkelt.

Laat je betoveren door de hemelse schoonheid van de Poltrona Frau x Fornasetti Vanity Fair XC Fauteuil en geef je interieur een unieke en artistieke uitstraling. Wees een van de gelukkige eigenaren van dit exclusieve meubelstuk en creëer een ruimte die je gasten versteld doet staan.

FAQ

Wat is de Poltrona Frau x Fornasetti Vanity Fair XC Fauteuil?
De Poltrona Frau x Fornasetti Vanity Fair XC Fauteuil is een meubelstuk dat is ontworpen in samenwerking tussen de twee Italiaanse merken, en is geïnspireerd op de kosmos. Het is een fauteuil met een eenvoudig silhouet en een bekleding van leer. Het straalt luxe en comfort uit en bevat kunstwerken van Fornasetti, zoals een zon die gedeeltelijk bedekt wordt door wolken en een contemplatieve maan aan de achterkant.

Hoeveel exemplaren zijn er beschikbaar?
De Poltrona Frau x Fornasetti Vanity Fair XC Fauteuil is wereldwijd beperkt tot slechts 50 exemplaren.

Hoeveel kost de fauteuil?
De fauteuil zal binnenkort te koop zijn voor $12,500.

Welke materialen worden gebruikt in de constructie van de fauteuil?
De fauteuil behoudt zijn stevige constructie dankzij het gebruik van materialen zoals massief seizoensgebonden beukenhout, essen hout, staal, jute, ganzendons, plantaardig paardenhaar en polyurethaanschuim.

Welke functies heeft de fauteuil?
De fauteuil combineert functionaliteit en kunst op harmonieuze wijze. Het biedt een comfortabele zitplek en dient ook als een kunstwerk dat de esthetiek van een ruimte verbetert.

Zijn er andere producten beschikbaar in deze samenwerking?
Er worden geen andere producten genoemd in het artikel.

Definitions

– Poltrona Frau: Dit is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in luxe meubels en bekend staat om zijn hoogwaardig vakmanschap en elegant design. URL: poltronafrau.com

– Fornasetti: Dit is een Italiaans designmerk dat bekend staat om zijn unieke en artistieke ontwerpen. Het merk is opgericht door Piero Fornasetti en is gespecialiseerd in meubels, decoratieve objecten en interieurontwerp. URL: fornasetti.com

Related Links

– Poltrona Frau: poltronafrau.com
– Fornasetti: fornasetti.com