Don’s Furniture in Streator is Honored as Business of the Month

Don’s Furniture in Streator, lang bestaande als een vertrouwde meubelzaak, is verheugd om aangekondigd te worden als de Business van de Maand door de Streator Area Chamber of Commerce. Deze erkenning komt op een bijzonder moment, omdat Don’s Furniture dit jaar zijn 70-jarig jubileum viert.

De meubelzaak heeft een uitgebreid assortiment van meubels van gerenommeerde merken tegen concurrerende prijzen. Bovendien biedt Don’s gratis bezorging, installatie en het afvoeren van oude meubels, zoals vermeld op de website van de Streator Chamber. Voor het gemak van de klanten heeft Don’s Furniture ook een tweede locatie aan de Route 23, net ten zuiden van Ottawa.

Het succes van Don’s Furniture kan worden toegeschreven aan hun toewijding aan uitstekende klantenservice en hoogwaardige producten. Door de jaren heen heeft de meubelzaak een goede reputatie opgebouwd in de gemeenschap en heeft het een loyale klantenkring opgebouwd.

Met deze erkenning van de Streator Area Chamber of Commerce wordt het belang van lokale bedrijven benadrukt en worden de inspanningen van Don’s Furniture om de gemeenschap te dienen erkend. Als je meer wilt weten over Don’s Furniture en hun aanbod, kun je contact opnemen via telefoonnummer 815-673-3700 of hun website donsfurnitureinc.com bezoeken.

Elke maand zet de Streator Chamber opmerkelijke lokale bedrijven en organisaties in de schijnwerpers. Voor meer informatie kun je terecht op www.streatorchamber.com of bellen naar 815-672-2921.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is Don’s Furniture?
Don’s Furniture is een meubelzaak die al lange tijd een vertrouwde naam is in Streator. Ze vieren dit jaar hun 70-jarig jubileum en hebben een uitgebreid assortiment meubels van gerenommeerde merken tegen concurrerende prijzen.

Waar is Don’s Furniture gevestigd?
Don’s Furniture heeft een hoofdlocatie in Streator en een tweede locatie aan de Route 23, net ten zuiden van Ottawa. Voor het gemak van de klanten bieden ze gratis bezorging, installatie en het afvoeren van oude meubels.

Wat zijn de belangrijkste redenen voor het succes van Don’s Furniture?
Het succes van Don’s Furniture kan worden toegeschreven aan hun toewijding aan uitstekende klantenservice en hoogwaardige producten. Ze hebben een goede reputatie opgebouwd in de gemeenschap en hebben een loyale klantenkring opgebouwd.

Wat is de Business van de Maand erkenning?
Don’s Furniture is erkend als de Business van de Maand door de Streator Area Chamber of Commerce. Deze erkenning benadrukt het belang van lokale bedrijven en erkent de inspanningen van Don’s Furniture om de gemeenschap te dienen.

Hoe kan ik contact opnemen met Don’s Furniture?
Voor meer informatie over Don’s Furniture en hun aanbod, kun je contact opnemen via telefoonnummer 815-673-3700 of hun website bezoeken op donsfurnitureinc.com.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Streator Chamber?
Voor meer informatie over de Streator Chamber en de maandelijkse erkenning van lokale bedrijven en organisaties, kun je terecht op hun website streatorchamber.com of bellen naar 815-672-2921.