De Schoonheid van Europees Design bij The Coveted Story

Enjy Fouad, oprichter van The Coveted Story, is een geboren en getogen inwoner van Cairo, Egypte, en heeft altijd al een passie gehad voor mooie textiel, meubels en architectuur. Ze groeide op omringd door ambachtslieden die prachtige meubelstukken maakten op aanvraag. Deze ervaring heeft haar geïnspireerd om The Coveted Story te lanceren, een online meubel- en kunstgalerij die Europese ambachtslieden naar Vancouver brengt.

Het doel van The Coveted Story is om unieke meubelstukken en decoratieve objecten aan te bieden die niet overal worden gekopieerd. In tegenstelling tot de veelvoorkomende mid-century modern stijl die in veel winkels te vinden is, biedt The Coveted Story exclusieve stukken die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt door ontwerpers in Europa.

Fouad werkt nauw samen met de kopers om ervoor te zorgen dat ze de perfecte stukken vinden die passen bij hun stijl en voorkeuren. Ze biedt zelfs de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan de ontwerpen, zoals het kiezen van stoffen, kleuren en materialen.

Een aantal van de ontwerpers die Fouad vertegenwoordigt zijn de Franse ontwerper Arthur Vallin, die gebruik maakt van zeldzame handgemaakte stenen uit Frankrijk, en de Belgische ontwerper Roxane Lahidji, die prachtige zoutkristallen objecten maakt. Daarnaast werkt The Coveted Story samen met Italiaanse ontwerpers van Hands-on Design en het Portugese merk the Collector Group.

Hoewel The Coveted Story momenteel alleen Europese ontwerpers vertegenwoordigt, is Fouad van plan om in de toekomst ook samen te werken met Canadese kunstenaars en ontwerpers. Ze wil graag de prachtige stukken van lokale talenten in de schijnwerpers zetten.

Met haar galerij heeft Fouad een grote schare kunst- en designliefhebbers in Vancouver weten te bereiken en ze is nu van plan om haar bereik uit te breiden naar Montreal, Toronto en andere steden in Canada.

Bij The Coveted Story draait het om meer dan alleen meubels en decoratie – het draait om het delen van de verhalen achter de kunstenaars en ambachtslieden die deze prachtige stukken creëren. Het is een viering van de schoonheid van Europees design en vakmanschap.

Veelgestelde vragen

1. Wat is The Coveted Story?
The Coveted Story is een online meubel- en kunstgalerij die Europese ambachtslieden naar Vancouver brengt. Ze bieden unieke meubelstukken en decoratieve objecten die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt door ontwerpers in Europa.

2. Wat is het doel van The Coveted Story?
Het doel van The Coveted Story is om exclusieve meubelstukken en decoratieve objecten aan te bieden die niet overal worden gekopieerd. Ze willen stukken leveren die persoonlijkheid en karakter toevoegen aan interieurs.

3. Werkt The Coveted Story samen met ontwerpers buiten Europa?
Op dit moment vertegenwoordigt The Coveted Story alleen Europese ontwerpers. Echter, in de toekomst is het plan om ook samen te werken met Canadese kunstenaars en ontwerpers om lokale talenten in de schijnwerpers te zetten.

4. Biedt The Coveted Story aanpassingen aan de ontwerpen?
Ja, The Coveted Story biedt de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan de ontwerpen. Klanten kunnen kiezen uit verschillende opties, zoals stoffen, kleuren en materialen, om het perfecte stuk te vinden dat past bij hun stijl en voorkeuren.

5. Wat voor soort ontwerpers vertegenwoordigt The Coveted Story?
The Coveted Story vertegenwoordigt ontwerpers uit verschillende landen, waaronder Frankrijk, België, Italië en Portugal. Ze werken met ontwerpers zoals Arthur Vallin, Roxane Lahidji, Hands-on Design en the Collector Group.

Definities

– The Coveted Story: Een online meubel- en kunstgalerij die Europese ambachtslieden naar Vancouver brengt.
– Europese ambachtslieden: Ambachtslieden uit verschillende Europese landen die unieke meubelstukken en decoratieve objecten maken.
– Mid-century modern stijl: Een populaire interieurstijl uit de jaren 50 en 60, gekenmerkt door strakke lijnen, eenvoudige vormen en functionaliteit.
– Arthur Vallin: Een Franse ontwerper die gebruik maakt van zeldzame handgemaakte stenen uit Frankrijk.
– Roxane Lahidji: Een Belgische ontwerper die prachtige zoutkristallen objecten maakt.
– Hands-on Design: Een samenwerking van Italiaanse ontwerpers die unieke meubelstukken en objecten creëren.
– The Collector Group: Een Portugees merk dat hoogwaardige designobjecten produceert.

Verwante links
The Coveted Story