De Pet Furniture Markt groeit snel door innovaties en trends

In de vroege jaren 2000 verscheen er een nieuwe trend op de meubelmarkt: meubels speciaal ontworpen voor huisdieren. Tegenwoordig worden er tal van producten aangeboden, waaronder huisdierbedden, hondenhokken, hangmatten, hondenkoelers, kattenbomen, papegaaitenten en prijzige speeltoestellen. Fabrikanten in deze industrie richten zich op het creëren van modieuze en functionele producten die voldoen aan de behoeften van huisdiereneigenaren. De ontwerpgerichte aanpak die zij hanteren, kan ook goed aansluiten bij het interieur van de huisdiereigenaar.

Volgens onderzoek van Straits Research bedroeg de totale marktomvang voor huisdiermeubels USD 3,60 miljard in 2021 en wordt verwacht dat dit zal groeien naar USD 6,13 miljard tegen 2030, met een samengestelde jaarlijkse groei van 6,1%. De brede beschikbaarheid van modieuze en multifunctionele huisdiermeubels stuwt de markt voor huisdiermeubels vooruit. Fabrikanten zijn op zoek naar innovatieve manieren om meerdere functies en stijlen te combineren om aan de verwachtingen van huisdiereigenaren te voldoen. Ze produceren meubels die zowel functioneel als aantrekkelijk zijn. De groei van de markt wordt versneld door het brede scala aan huisdiermeubels dat beschikbaar is. Omdat personalisatie klanten meer creatieve vrijheid geeft, halen ze er meer waarde uit. Veel mensen geven de voorkeur aan huisdiermeubels gemaakt van gerecyclede materialen of milieuvriendelijke houtsoorten zoals acacia, bamboe of hergebruikt hout, omdat ze een zo klein mogelijke ecologische impact willen hebben. Producten die klanten keuzevrijheid geven, dragen bij aan de groei van de markt.

Ontwikkelingen en innovaties in slimme huisdiermeubels creëren enorme kansen. Om geavanceerde huisdiermeubels voor hun klanten te produceren, investeren marktdeelnemers in de wereldwijde markt voor huisdiermeubels aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling. Deze intelligente huisdierbedden met klimaatregeling monitoren de activiteit, rust en het gewicht van huisdieren. Door de populariteit van slimme huisdiermeubels en het uitgebreide onderzoek op dit gebied, is er ruimte voor verdere ontwikkelingen. Door te werken met moderne technologieën worden de behoeften van huisdiereigenaren vervuld en tegelijkertijd wordt er ruimte geboden voor vooruitgang in huisdiermeubels. Dit biedt aanzienlijk meer mogelijkheden in de huisdiermeubelindustrie.

De marktaandelen van de pet furniture markt in Noord-Amerika worden naar verwachting van 5,6% te groeien tijdens de prognoseperiode. Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de markt voor huisdiermeubels. De innovatie van huisdiermeubels stimuleert de vraag naar producten in Noord-Amerika. Vanwege de stijgende kosten van gezondheidszorg en gevestigde medische faciliteiten wordt verwacht dat Noord-Amerika een aanzienlijk deel van de wereldwijde markt voor huisdiermeubels zal behouden. De vraag naar temperatuurverstelbare, orthopedische en elektrisch verwarmde bedden is gestegen vanwege het comfort en de daarbij behorende gezondheidsvoordelen die deze bedden bieden. PetPals Group, Inc., Go Pet Club, MidWest Homes for Pets, North American Pet Products en Ware Pet Products zijn de topbedrijven die actief zijn in de markt voor huisdiermeubels.

In Europa wordt een groei van 6,4% verwacht, met een omzet van USD 2087,14 miljoen gedurende de prognoseperiode. In Europa hechten mensen van alle leeftijden en demografische groepen veel waarde aan honden in hun sociale leven. Hierdoor wint huisdiermeubilair aan populariteit. Klanten worden aangetrokken door prijzige materialen, opvallende afwerkingen, limited-edition positionering en merknamen op deze markt. Bovendien stijgen de huisdieruitgaven naarmate het beschikbaar inkomen stijgt, om te zorgen voor comfort, fitheid en gezondheid van huisdieren. Enkele bekende bedrijven in de regio zijn Ferranti, Suzy’s Creations, Dog Sofa, Berkeley Dog Beds Limited, Petcraft, Lulu’s Pet Couture en anderen.

Belangrijkste hoogtepunten:
– Op basis van het type huisdier is de hondensegment de grootste bijdrager aan de markt en wordt verwacht dat deze met 6,6% zal groeien tijdens de prognoseperiode.
– Op basis van het type product is het segment huisjes het grootste en wordt verwacht dat het met 6,1% zal groeien tijdens de prognoseperiode.
– Op basis van distributiekanalen is het segment gespecialiseerde winkels de grootste bijdrager aan de markt en wordt verwacht dat het met 6,1% zal groeien tijdens de prognoseperiode.
– Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in de wereldwijde markt voor huisdiermeubels en wordt verwacht dat het met 5,6% zal groeien tijdens de prognoseperiode.

De belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor huisdiermeubels zijn Furhaven Pet Products, Go Pet Club, Midwest Homes for Pets, Nest Bedding, North American Pet Products, Petpals Group, Inc, Prevue Pet Products, Taizhou Huamao Handicraft Article Co., Ltd, Ultra Modern Pet en Ware Pet Products.

In oktober 2022 heeft Nest Bedding onlangs natuurlijke huisdierenbedden gelanceerd om zijn klantenbestand te vergroten en zijn marktpenetratie uit te breiden. In november 2022 heeft het nieuwste filiaal van het Parijse huis onder Demna’s creatieve leiding, Balenciaga Objects, een breed scala aan accessoires voor thuis beloofd, waaronder huisdierenkleding, geur, gelimiteerde collectibles en custom meubels.

De markt voor huisdiermeubels groeit snel door innovaties en trends en biedt een scala aan mogelijkheden voor fabrikanten om klanten te bedienen en in te spelen op de behoeften van huisdiereigenaren. Met een groeiende vraag naar modieuze, functionele en slimme huisdiermeubels blijft deze markt zich ontwikkelen en evolueren.

Veelgestelde vragen:
1. Wat is de marktomvang van de huisdiermeubelmarkt en wordt er verwacht dat deze zal groeien?
De marktomvang voor huisdiermeubels bedroeg USD 3,60 miljard in 2021 en wordt verwacht te groeien naar USD 6,13 miljard tegen 2030, met een samengestelde jaarlijkse groei van 6,1%.

2. Wat zijn enkele voorbeelden van huisdiermeubels die worden aangeboden?
Enkele voorbeelden van aangeboden huisdiermeubels zijn huisdierbedden, hondenhokken, hangmatten, hondenkoelers, kattenbomen, papegaaitenten en prijzige speeltoestellen.

3. Welke materialen worden gebruikt bij de productie van huisdiermeubels?
Veel mensen geven de voorkeur aan huisdiermeubels gemaakt van gerecyclede materialen of milieuvriendelijke houtsoorten zoals acacia, bamboe of hergebruikt hout.

4. Wat zijn slimme huisdiermeubels en welke voordelen bieden ze?
Slimme huisdiermeubels zijn bedden met klimaatregeling die de activiteit, rust en het gewicht van huisdieren kunnen monitoren. Deze bieden comfort en gezondheidsvoordelen voor huisdieren.

5. Welke regio’s hebben het grootste marktaandeel in de huisdiermeubelmarkt?
Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel, gevolgd door Europa.

6. Wie zijn enkele bekende bedrijven actief in de markt voor huisdiermeubels?
Enkele bekende bedrijven in de markt zijn PetPals Group, Inc., Go Pet Club, MidWest Homes for Pets, North American Pet Products en Ware Pet Products.

7. Welke zijn de grootste bijdragers aan de markt op basis van producttype en distributiekanalen?
Op basis van producttype is het segment huisjes het grootste, en op basis van distributiekanalen is het segment gespecialiseerde winkels de grootste bijdrager aan de markt.

8. Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er in de markt voor huisdiermeubels?
Er zijn ontwikkelingen in slimme huisdiermeubels, waarbij geavanceerde technologieën worden gebruikt om aan de behoeften van huisdieren en huisdiereigenaren te voldoen.

9. Welke bedrijven zijn belangrijke spelers in de wereldwijde markt voor huisdiermeubels?
Enkele belangrijke spelers in de markt zijn Furhaven Pet Products, Go Pet Club, Midwest Homes for Pets, Nest Bedding, North American Pet Products, Petpals Group, Inc., Prevue Pet Products, Taizhou Huamao Handicraft Article Co., Ltd., Ultra Modern Pet en Ware Pet Products.

10. Zijn er recente ontwikkelingen in de markt voor huisdiermeubels?
Ja, enkele recente ontwikkelingen zijn onder andere de lancering van natuurlijke huisdierenbedden door Nest Bedding en de belofte van het merk Balenciaga Objects om accessoires voor thuis aan te bieden, waaronder huisdierenkleding en custom meubels.

Definities:
– Huisdiermeubels: Speciaal ontworpen meubels voor huisdieren, zoals bedden, hokken, hangmatten, enz.
– Slimme huisdiermeubels: Meubels met geavanceerde technologieën zoals klimaatregeling en activiteitenmonitoring voor huisdieren.
– Marktaandelen: Het percentage van de markt dat wordt beheerd door een specifiek bedrijf of regio.
– Gerecyclede materialen: Materialen die worden hergebruikt of omgezet in nieuwe producten om de impact op het milieu te verminderen.
– Milieuvriendelijke houtsoorten: Houtsoorten die duurzaam worden beheerd en minder impact hebben op het milieu.
– Samengestelde jaarlijkse groei: Het gemiddelde groeipercentage over meerdere jaren.

Suggesties voor gerelateerde links:
Furhaven Pet Products
Go Pet Club
MidWest Homes for Pets
Nest Bedding
North American Pet Products
Petpals Group, Inc.
Prevue Pet Products
Ultra Modern Pet
Ware Pet Products