De Nieuwe Meubelcollectie van Bunny Williams: Een Klassiek Ontwerp voor een Nieuwe Generatie

Wanneer High Point Market in april opent, zal er een nieuwe meubelcollectie debuteren die de groeiende mogelijkheden van klassiek design benadrukt voor retailers die op zoek zijn naar een nieuwe of uitgebreidere klantenkring. De Bunny Williams-collectie voor Wesley Hall Furniture brengt het merk “klassiek in een nieuw jasje” van Wesley Hall samen met een bekende ontwerper die bekend staat om haar “nieuwe klassieke” benadering van interieurs.

Williams is lid van de Interior Design Hall of Fame en een bekende figuur in de home en design industrie, met een carrière van meer dan 30 jaar bij Bunny Williams Inc. en Bunny Williams Home. Ze heeft ook bijna een dozijn boeken geschreven over thuis en tuin, waaronder haar meest recente werk “Bunny Williams: Leven in de Tuin”, dat gepland staat voor publicatie in maart.

“We zijn ontzettend enthousiast over deze collectie, die bijna 40 SKUs zal bevatten in stoffen en leer,” aldus Zack Taylor, president van Wesley Hall. “We hebben zeker gemerkt dat klassiek design weer in trek is op de markt, en dat klassiek een nieuwe, jongere doelgroep aanspreekt die het nog niet kent van voorgaande jaren.”

De introducties in de debuutcollectie omvatten een “uitgebreide selectie” van banken, grote stoelen, bureaustoelen, gestoffeerde bedden, barkrukken en eetkamerstoelen, volgens Taylor. Hij voegde eraan toe dat de esthetische convergentie tussen Williams en Wesley Hall aansluit bij vergelijkbare levensstijlfilosofieën.

“Bij ons wordt meubilair maar op één manier gemaakt, en we werken alleen samen met mensen die dezelfde visie hebben,” aldus Taylor. “Bunny’s liefde voor comfort staat centraal in deze collectie, en het biedt een esthetiek van rondingen, finesse en verfijning naast dat comfort. Bunny’s gouden standaard is van een heel ander niveau, en ze verlegt onze grenzen en daagt ons uit om de beste te zijn in wat we doen. De kans om tijd door te brengen met zo’n ontwerpxpert is opwindend, en haar integriteit op het gebied van productontwerp en constructie zal veel consumenten aanspreken.”

Voor Williams vertelt de debuutcollectie met Wesley Hall talloze verhalen. Ze wijst specifiek op items zoals de Elgin eetkamerstoel als voorbeeld van de “karakteristieke vormen” die in de groep worden vertegenwoordigd, evenals de “gestroomlijnde, eigentijdse vormen” van de banken.

“Wat mij enthousiast maakt, is het kwaliteitsniveau dat Wesley Hall levert, hun oog voor detail bij elk meubelstuk dat ze maken, en een uitgebreide stoffenbibliotheek om uit te kiezen tegen een redelijke prijs,” zegt Williams. “Onze nieuwe collectie is functioneel, comfortabel en ook tijdloos. Dit zijn echt stukken waar je een leven lang mee kunt leven – dat is waar kwaliteitsmeubilair om draait.”

Binnenkort: een exclusief kijkje achter de schermen bij de productie van de nieuwe collectie.

Zie ook: [hyperlink naar gerelateerd artikel]

Veelgestelde vragen (FAQ’s) over de nieuwe Bunny Williams-collectie voor Wesley Hall Furniture:

1. Wat maakt de Bunny Williams-collectie uniek?
De Bunny Williams-collectie voor Wesley Hall Furniture combineert het merk Wesley Hall’s “klassiek in een nieuw jasje” met het ontwerp van de bekende ontwerper Bunny Williams, die bekend staat om haar “nieuwe klassieke” benadering van interieurs.

2. Wie is Bunny Williams?
Bunny Williams is lid van de Interior Design Hall of Fame en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de home en design industrie. Ze heeft ook bijna een dozijn boeken geschreven over thuis en tuin.

3. Wat is de omvang van de debuutcollectie?
De debuutcollectie zal bijna 40 verschillende items bevatten, waaronder banken, grote stoelen, bureaustoelen, gestoffeerde bedden, barkrukken en eetkamerstoelen.

4. Wat is de esthetische convergentie tussen Williams en Wesley Hall?
De esthetische convergentie tussen Williams en Wesley Hall sluit aan bij vergelijkbare levensstijlfilosofieën en richt zich op comfort en esthetiek met rondingen, finesse en verfijning.

5. Wat is de visie van Wesley Hall?
Wesley Hall heeft een visie van het maken van meubilair op een bepaalde manier en werkt alleen samen met mensen die dezelfde visie delen. Ze streven naar comfort en hoge kwaliteit.

6. Wat maakt de Bunny Williams-collectie aantrekkelijk voor consumenten?
De collectie biedt comfortabele en tijdloze stukken van hoge kwaliteit. Bunny Williams’ integriteit op het gebied van productontwerp en constructie zal veel consumenten aanspreken.

Verwante links:
Wesley Hall Furniture
Bunny Williams Home