Contemporary Home Furniture Brand Mohh Designs Functional and Trendy Pieces for Modern Interiors

Pritika Singh, oprichter van Mohh, een hedendaags meubelmerk voor woningen uit Gurugram, is een perfectionist. Zij heeft zo’n ongelooflijk lange tijd besteed aan het fijnafstemmen van de diepte en ruimte van de fluiten die op de Shoja Bar Cabinet geplaatst moesten worden, dat het bijna niet voor te stellen is. Ze klaagt er echter niet over. De interieurontwerper heeft nog nooit spijt gehad van de lange uren die ze aan haar producten besteedt, en de nieuwe collectie, die ook lampen omvat, is daarop geen uitzondering.

Bij het ontwerpen van de collectie stond het probleem van krimpende ruimtes centraal. “Eenvoudige, functionele ontwerpen die een opgeruimde uitstraling hebben, zijn nu in de mode. Hun no-nonsense essentie maakt ze het meest geschikt voor moderne interieurs,” zegt Singh. De atypische vormen van de meubelstukken zijn de unique selling point van de collectie. Elk stuk doet dienst als een opvallend pronkstuk. Neem bijvoorbeeld de Ozean 2.0, met een gebogen wijnhouder, twee deurtjes, een lade en open opbergvakken. Het wordt geleverd met een flessenhouder en een glazenhouder, en is ruim genoeg om drankjes te maken en te serveren. De Wagen barwagen is stevig en heeft taps toelopende vakken voor drankflessen en serviesgoed. Het Gabbana-model in blauw, groen, grijs en ombre is een subtiele, praktische meubelstuk, net als de Mellora-bar, die met de hand gemaakte fluiten heeft. Hij is verkrijgbaar in aardetinten en heeft metalen accenten die het een strakke uitstraling geven.

Mohh biedt meubels en accessoires die niet alleen functioneel zijn, maar ook de trends van de moderne interieurontwerpen weerspiegelen. Door de nadruk te leggen op eenvoud en efficiëntie, weet Mohh stukken te creëren die perfect passen in de hedendaagse woonomgevingen waar ruimte een kostbaar goed is. Met oog voor detail en een streven naar perfectie blijft Mohh keer op keer indruk maken met haar unieke en trendy ontwerpen. Of het nu gaat om een kleine barcart of een uitgebreide kast, Mohh biedt meubels die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging zijn aan elk interieur.

FAQ

1. Wat is Mohh?
Mohh is een hedendaags meubelmerk voor woningen uit Gurugram.

2. Wat is de specialiteit van de nieuwe collectie van Mohh?
De nieuwe collectie van Mohh, die ook lampen omvat, staat bekend om de atypische vormen van de meubelstukken.

3. Wat maakt de meubelstukken van Mohh geschikt voor moderne interieurs?
De meubelstukken van Mohh hebben eenvoudige, functionele ontwerpen die een opgeruimde uitstraling hebben, waardoor ze perfect passen in moderne interieurs.

4. Wat zijn enkele voorbeelden van meubelstukken uit de nieuwe collectie van Mohh?
Enkele voorbeelden van meubelstukken uit de nieuwe collectie van Mohh zijn de Ozean 2.0, de Wagen barwagen, het Gabbana-model en de Mellora-bar.

5. Wat biedt Mohh naast meubels?
Naast meubels biedt Mohh ook accessoires die de trends van moderne interieurontwerpen weerspiegelen.

Definitions:
– Gurugram: een stad in India, gelegen in de deelstaat Haryana.
– Shoja Bar Cabinet: een kabinet met fluiten (opening voor glazen) ontworpen door Pritika Singh voor Mohh.
– No-nonsense essentie: Strakke en functionele ontwerpen zonder onnodige fratsen.
– Unique selling point: Het kenmerk dat een product of dienst onderscheidt van andere vergelijkbare producten of diensten.

Suggested related links:
Mohh – Official website