Coaster Fine Furniture blijft zaken doen in Zuid-Florida

Coaster Fine Furniture heeft haar huurcontract voor de showroom en het distributiecentrum in het Miramar Park of Commerce in Zuid-Florida vernieuwd. Het in Los Angeles gevestigde import- en distributiebedrijf verhuisde in 2001 naar het industriepark in Miramar, waar ze 150.000 vierkante voet huurden nadat ze waren verhuisd vanuit Pompano Beach.

Toen Coaster behoefte had aan uitbreiding, heeft Sunbeam Properties, de verhuurder, een op maat gebouwd magazijn van 250.441 vierkante voet voltooid binnen het industriepark waar de huurder zich vandaag bevindt. Het pand bevindt zich aan 10700 Enterprise Way, net ten noorden van de Ronald Regan Turnpike.

“Oorspronkelijk was Coaster van plan om naar Miami te verhuizen, maar uiteindelijk hebben ze besloten dat het Miramar Park of Commerce de ideale locatie was vanwege de gemakkelijke toegang tot alle belangrijke snelwegen en vrachthubs in Zuid-Florida”, aldus Peter Apol, directeur leasing en marketing bij Sunbeam.

De lengte van het nieuwe huurcontract is niet bekendgemaakt. Zowel Sunbeam Properties als Coaster Fine Furniture hebben nog niet gereageerd op verzoeken om commentaar.

Deze huurvernieuwing is de tweede belangrijke industriële vernieuwing dit jaar in Zuid-Florida. Vorige maand vernieuwde rederij Seaboard twee huurcontracten ter waarde van in totaal 308.000 vierkante voet in Prologis (PLD) Palmetto Tradeport in Medley, Florida.

Met deze verlenging toont Coaster Fine Furniture haar toewijding aan de regio en bevestigt haar positie als een belangrijke speler in de meubelindustrie van Zuid-Florida. Het Miramar Park of Commerce blijft een aantrekkelijke locatie vanwege de gunstige ligging en goede toegankelijkheid tot de belangrijkste transportroutes. Dit is een positieve ontwikkeling voor de lokale economie en versterkt de positie van Zuid-Florida als een belangrijke logistieke hub.

Veelgestelde vragen

– Wat heeft Coaster Fine Furniture zojuist gedaan met betrekking tot haar huurcontract?
Coaster Fine Furniture heeft haar huurcontract voor de showroom en het distributiecentrum in het Miramar Park of Commerce in Zuid-Florida vernieuwd.

– Sinds wanneer is Coaster Fine Furniture gevestigd in Miramar?
Coaster Fine Furniture is in 2001 naar het Miramar Park of Commerce verhuisd, nadat ze waren verhuisd vanuit Pompano Beach.

– Wat heeft Sunbeam Properties gedaan toen Coaster behoefte had aan uitbreiding?
Sunbeam Properties heeft een op maat gebouwd magazijn van 250.441 vierkante voet voltooid binnen het industriepark waar de huurder zich bevindt.

– Waarom heeft Coaster Fine Furniture besloten om in Miramar te blijven?
Coaster Fine Furniture heeft besloten om in Miramar te blijven vanwege de gemakkelijke toegang tot alle belangrijke snelwegen en vrachthubs in Zuid-Florida.

– Hoe lang is het nieuwe huurcontract?
De lengte van het nieuwe huurcontract is niet bekendgemaakt.

Belangrijke termen en jargon

– Miramar Park of Commerce: een industriepark in Zuid-Florida waar Coaster Fine Furniture haar showroom en distributiecentrum heeft.

– Sunbeam Properties: de verhuurder van het industriepark waar Coaster Fine Furniture gevestigd is.

– Ronald Regan Turnpike: een belangrijke snelweg in Zuid-Florida, in de buurt van het industriepark.

– Seaboard: een rederij die huurcontracten heeft vernieuwd in een ander industrieel park in Zuid-Florida genaamd Prologis Palmetto Tradeport.

Aanvullende links

Coaster Fine Furniture

Sunbeam Properties

Prologis