Bespaar op Meubels: Presidents’ Day Acties

Wanneer je meubels koopt, zijn dit vaak investeringsstukken vanwege de hoge prijzen. Maar gelukkig is er goed nieuws! Tijdens Presidents’ Day zijn er grote kortingen op meubels bij verschillende merken. Dit is het perfecte moment om een luxe bank of een prachtig bedframe te scoren voor een lagere prijs dan ooit tevoren.

Bij West Elm zijn er tijdens de Presidents’ Day sale kortingen tot wel 60 procent op meubels. Gebruik de code EXTRA15 voor een extra 15 procent korting op de sale-items. Bij Arhaus zijn er ook grote kortingen tot bijna 50 procent op geselecteerde sectionals tijdens de Long Weekend Sale. En bij Wayfair is er zelfs een clearance sale met kortingen tot wel 70 procent op alles, van tv-meubels tot slaapbanken.

Wil je een mid-century modern bank of een strak bedframe? Bij AllModern zijn er kortingen tot 60 procent en met de code GET20 krijg je nog eens 20 procent extra korting. Bij Anthropologie krijg je tijdens de Presidents’ Day sale een extra 40 procent korting op alle clearance meubels en decoratie. En bij Joss & Main is er een sale met kortingen tot 60 procent, plus een extra 20 procent korting met de code TAKE20.

Design Within Reach heeft een Work Smarter Sale, waarbij je 20 procent korting krijgt op grote namen zoals Herman Miller. Castlery biedt kortingen tot wel $450 op bestellingen. Bij Soho Home en Burrow zijn er kortingen tot respectievelijk 40 procent en 75 procent op verschillende meubels.

Kortom, tijdens de Presidents’ Day acties zijn er genoeg kansen om geld te besparen op meubels. Dus sla je slag en creëer een stijlvol interieur zonder je bankrekening te plunderen!

FAQ:

Wat is Presidents’ Day?
Presidents’ Day is een nationale feestdag in de Verenigde Staten die gevierd wordt op de derde maandag van februari. Het is een dag waarop de Amerikanen de presidenten van het land eren.

Wat zijn de grote kortingen tijdens Presidents’ Day?
Tijdens Presidents’ Day zijn er grote kortingen op meubels bij verschillende merken. Kortingen kunnen oplopen tot wel 70 procent.

Zijn er specifieke codes voor extra korting?
Ja, er zijn specifieke kortingscodes beschikbaar bij sommige merken. Bij West Elm kun je bijvoorbeeld de code EXTRA15 gebruiken voor een extra 15 procent korting.

Welke merken bieden kortingen op meubels?
Verschillende merken bieden kortingen op meubels tijdens Presidents’ Day. Enkele van deze merken zijn West Elm, Arhaus, Wayfair, AllModern, Anthropologie, Joss & Main, Design Within Reach, Castlery, Soho Home en Burrow.

Zijn er kortingen op specifieke meubelstukken?
Ja, er zijn kortingen op verschillende meubelstukken beschikbaar. Dit omvat onder andere banken, bedframes, sectionals, tv-meubels en slaapbanken.

Wat is de beste manier om te profiteren van de kortingen?
Om te profiteren van de kortingen tijdens Presidents’ Day, kun je de websites van de merken bezoeken en de kortingscodes gebruiken indien van toepassing. Let ook op mogelijke aanbiedingen en specifieke voorwaarden voor de kortingen.

Gerelateerde links:
West Elm
Arhaus
Wayfair
AllModern
Anthropologie
Joss & Main
Design Within Reach
Castlery
Soho Home
Burrow