Ashley House: Een Onvergetelijke Ervaring Tijdens het Big Game Weekend

Om het Big Game Weekend in 2024 in Las Vegas te vieren, presenteert Ashley, een meubelzaak in Noord-Amerika, “Ashley House”, een gratis en openbaar muziek- en merkbeleving op de Las Vegas Strip. Ashley House zal vijf dagen lang DawgHouse Saloon and Sportsbook in Resorts World overnemen, van 12:00 uur ‘s middags PST tot 11:00 uur ‘s avonds PST.

Fans kunnen ontspannen en zich onderdompelen in het comfort van de game-ready lounge van Ashley, terwijl ze de opwinding van het Big Game Weekend in Las Vegas vieren met muzikale optredens. De avondoptredens zijn geschikt voor personen van 21 jaar en ouder en zullen onder andere ERNEST op vrijdag 9 februari om 10:30 uur PST en HARDY op zaterdag 10 februari om 9:30 uur PST bevatten.

Naast deze optredens zal Ashley ook het bargedeelte en het restaurant van DawgHouse Saloon, evenals het Sportsbook-gebied overnemen. Gasten kunnen de Ashley-producten ervaren, zoals de Belziani Leather Sofa, de Next-Gen Durapella Power Recliner en de Maimz Sofa, voor maximaal comfort tijdens het kijken naar het Big Game. Bezoekers kunnen uitkijken naar fotomomenten, merchandise weggevertjes, en de mogelijkheid om Ashley’s nieuwe leren collectie, fauteuils en banken direct via QR-codes in de locatie te kopen.

Bij Ashley blijven we voortdurend nieuwe mogelijkheden bedenken om ons merk op relevante en unieke manieren te presenteren, om ervoor te zorgen dat Ashley altijd bij consumenten in gedachten blijft,” aldus Kelly Davis, VP of Marketing Strategy bij Ashley Global Retail, in een persbericht. “We zijn enthousiast om Ashley House in Vegas te hosten tijdens de drukke periode, om consumenten te laten zien dat Ashley het product heeft waar ze naar op zoek zijn, voor een prijs die hen bevalt.”

Na het Big Game Weekend zal Ashley al het meubilair van Ashley House doneren aan lokale hulpverleners om hun leefruimte te vernieuwen als blijk van dankbaarheid voor het opofferen van hun Super Bowl-zondag om fans veilig te houden.

FAQ

Wat is Ashley House?
Ashley House is een gratis en openbaar muziek- en merkbeleving op de Las Vegas Strip, gepresenteerd door meubelzaak Ashley.

Wanneer vindt Ashley House plaats?
Ashley House zal vijf dagen lang plaatsvinden tijdens het Big Game Weekend in Las Vegas, van 12:00 uur ‘s middags PST tot 11:00 uur ‘s avonds PST.

Wat zijn de avondoptredens tijdens Ashley House?
De avondoptredens zijn geschikt voor personen van 21 jaar en ouder en zullen onder andere ERNEST op vrijdag 9 februari om 10:30 uur PST en HARDY op zaterdag 10 februari om 9:30 uur PST bevatten.

Wat kan ik verwachten bij Ashley House?
Bij Ashley House kun je ontspannen en genieten van het Big Game Weekend in Las Vegas in de comfortabele lounge van Ashley. Daarnaast kun je het bargedeelte en het restaurant van DawgHouse Saloon ervaren, evenals het Sportsbook-gebied. Je kunt ook de Ashley-producten uitproberen en de nieuwe leren collectie, fauteuils en banken direct kopen via QR-codes.

Wat gebeurt er na het Big Game Weekend met het meubilair van Ashley House?
Na het Big Game Weekend zal Ashley al het meubilair van Ashley House doneren aan lokale hulpverleners om hun leefruimte te vernieuwen als blijk van dankbaarheid voor hun inzet op Super Bowl-zondag.

Definities

– Big Game Weekend: Het weekend waarin de Super Bowl wordt gespeeld, een belangrijke American footballwedstrijd.
– Las Vegas Strip: Een bekende straat in Las Vegas, Nevada, bekend om zijn casino’s, hotels en entertainment.
– DawgHouse Saloon and Sportsbook: Een horecagelegenheid gelegen in Resorts World in Las Vegas, waar entertainment en sportwedden worden aangeboden.
– PST: Pacific Standard Time, de tijdzone van de westkust van Noord-Amerika.

Gerelateerde links

Ashley Furniture
Resorts World