Anthropologie lanceert exclusieve meubelcollectie in samenwerking met Katie Hodges

Anthropologie, het lifestylemerk, heeft de lancering aangekondigd van haar exclusieve meubelcollectie in samenwerking met Katie Hodges, een interieurontwerper uit Los Angeles die bekend staat om haar benadering van ontwerpen die functionaliteit en esthetiek combineren. Met een toewijding aan het creëren van inventieve residentiële en commerciële ruimtes, heeft Hodges veel aandacht gekregen als leider in de ontwerpindustrie.

Hodges’ collectie met Anthropologie is haar eerste samenwerking met het merk en weerspiegelt haar esthetiek die ontworpen is om ruimtes naar nieuwe hoogten te tillen. De collectie bestaat uit 35 stuks slaapkamer-, woonkamer- en badkamermeubels en richt zich op gezellige neutrale tinten met organische vormen en texturen. De collectie omvat onder andere een bank, fauteuils, kasten, verlichting, accessoires, textiel en kaarsen.

“Na de feestdagen kijken onze klanten uit naar het vernieuwen van hun ruimte met stukken die zowel verfijnd als ontspannen aanvoelen”, aldus Aaron Mutscheller, President bij Anthropologie Living & Terrain, in een persbericht. “Ik ben al lange tijd fan van Katie’s interieurs en ze was de perfecte partner om deze overgangscollectie tot leven te brengen. Haar stijl en ontwerpgevoeligheid combineren naadloos moderne en traditionele ontwerpen, waar onze klanten grote waardering voor hebben. Van tonale tinten tot een lichtere, meer minimalistische ensembles, hebben we deze collectie ontworpen met het levensstijl en aspiraties van onze klanten in gedachten.”

“In samenwerking met Anthropologie stonden warmte en functionaliteit centraal bij elke ontwerpbeslissing”, aldus Hodges in het persbericht. “Samen hebben we stukken gecreëerd die trouw blijven aan de kunstzinnige esthetiek van Anthropologie, met een vleugje Californische cool, wat goed resoneert bij mijn gemeenschap en klanten. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om een ruimte seizoensgebonden te vernieuwen, zodat onze klanten echt kunnen ontspannen te midden van organische lijnen en tinten die niet overdreven ontworpen aanvoelen.”

De exclusieve collectie van Katie Hodges voor Anthropologie is zowel in de winkel als online verkrijgbaar. De prijzen variëren van $58 voor een lakenset tot $2.498 voor een bank.

Veelgestelde vragen (FAQ):

1. Wie heeft de exclusieve meubelcollectie voor Anthropologie ontworpen?
De exclusieve meubelcollectie voor Anthropologie is ontworpen door interieurontwerper Katie Hodges.

2. Wat is het kenmerkende ontwerpprincipe van Katie Hodges?
Katie Hodges staat bekend om haar benadering van ontwerpen die functionaliteit en esthetiek combineren.

3. Welke ruimtes zijn opgenomen in de collectie?
De collectie omvat 35 stuks slaapkamer-, woonkamer- en badkamermeubels.

4. Wat zijn enkele kenmerken van de collectie?
De collectie richt zich op gezellige neutrale tinten met organische vormen en texturen.

5. Welke andere items zijn opgenomen in de collectie?
De collectie omvat ook verlichting, accessoires, textiel en kaarsen.

6. Waarom heeft Anthropologie samengewerkt met Katie Hodges?
Katie Hodges werd gekozen als partner voor deze collectie vanwege haar stijl en ontwerpgevoeligheid, die naadloos moderne en traditionele ontwerpen combineert.

7. Waar is de exclusieve collectie verkrijgbaar?
De exclusieve collectie van Katie Hodges voor Anthropologie is zowel in de winkel als online verkrijgbaar.

8. Wat zijn de prijzen van de meubelcollectie?
De prijzen variëren van $58 voor een lakenset tot $2.498 voor een bank.

Definities:

– Anthropologie: een lifestylemerk dat zich richt op mode, huisdecoratie en meubels.
– Interieurontwerper: een professional die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van de functionele en esthetische indeling van een ruimte.
– Esthetiek: de filosofische studie van schoonheid en het waarderen van kunst en design.
– Organische vormen: vormen die zijn geïnspireerd door de natuurlijke wereld en die ronde, fluïde vormen hebben.

Suggestie voor gerelateerde links:
Anthropologie (officiële website van Anthropologie)