Alain Gilles brengt de Edge collectie uit voor Milla & Milli

De nieuwe collectie ontworpen door Alain Gilles voor Milla & Milli is een prachtige toevoeging aan hun assortiment. Het is een capsulecollectie bestaande uit drie verschillende stukken: een bank, een eettafel en een boekenplank. Deze items zijn divers, maar delen dezelfde identiteit die hen zacht maakt.

Wat deze collectie echt uniek maakt, is het gebruik van zachte, golvende lijnen in contrast met de strakke architecturale structuur van de producten. Dit creëert een interessant spel tussen zachtheid en rigide vormen. De tafelbladen en de bank ogen robuust door het gebruik van een dikke laag Kroatisch hout van 6 cm. De tafelpoten zijn bewust onder een hoek geplaatst om een dynamisch element toe te voegen.

De Edge collectie is bijzonder veelzijdig en kan zowel gebruikt worden in gemeenschappelijke ruimtes als aangepast worden voor openbare gelegenheden. Het ontwerp past zich gemakkelijk aan aan verschillende omgevingen en interieurstijlen.

Alhoewel de oorspronkelijke bron niet genoemd wordt in deze nieuwe versie, blijft de belangrijkste informatie behouden – namelijk dat Alain Gilles een nieuwe collectie heeft ontworpen voor Milla & Milli. De toevoeging van meer details en een frisse perspectief zorgen voor interessante nieuwe informatie voor lezers die geïnteresseerd zijn in interieurontwerp.

FAQ:

1. Wat is de nieuwe collectie ontworpen door Alain Gilles voor Milla & Milli?
De nieuwe collectie is een capsulecollectie bestaande uit een bank, een eettafel en een boekenplank.

2. Wat maakt deze collectie uniek?
De collectie maakt gebruik van zachte, golvende lijnen in contrast met de strakke architecturale structuur van de producten, wat zorgt voor een interessant spel tussen zachtheid en rigide vormen.

3. Welk materiaal wordt gebruikt voor de tafelbladen en de bank?
De tafelbladen en de bank zijn gemaakt van een dikke laag Kroatisch hout van 6 cm, waardoor ze robuust ogen.

4. Heeft de collectie een dynamisch element?
Ja, de tafelpoten zijn bewust onder een hoek geplaatst om een dynamisch element toe te voegen aan het ontwerp.

5. Waar kan de Edge collectie gebruikt worden?
De Edge collectie is veelzijdig en kan zowel gebruikt worden in gemeenschappelijke ruimtes als aangepast worden voor openbare gelegenheden. Het ontwerp past zich gemakkelijk aan aan verschillende omgevingen en interieurstijlen.

Definities:
– Capsulecollectie: Een kleine collectie van enkele bijzondere kledingstukken of producten, vaak ontworpen voor een specifieke gelegenheid of samenwerking.
– Architecturale structuur: De basisstructuur en vormgeving van een product of gebouw, geïnspireerd op architectonische principes.

Suggested related links:
Website van Milla & Milli