24-jarige man vermist in Gbagada, Lagos

Een 24-jarige man, Omoosumi Samuel, die ook bekend staat als Toby Woods, is door zijn familie als vermist opgegeven in het Gbagada-gebied van de staat Lagos.

Volgens PUNCH Metro is de meubelmaker, die samenwoont met zijn oudere broer, sinds afgelopen woensdag vermist en is zijn verblijfplaats sindsdien onbekend gebleven.

Familie en vrienden hebben vergeefs geprobeerd contact met hem op te nemen, omdat zijn telefoonnummer uit stond. Daarom hebben ze hun verschillende sociale-mediaplatforms gebruikt om aandacht te vragen voor zijn plotselinge verdwijning.

Dit heeft ook paniek veroorzaakt onder zijn klanten, die zijn meubelzaak, 360 furniture, zowel fysiek als online bezoeken.

Zijn oudere broer, Pelumi Omoosumi, die telefonisch met onze correspondent sprak, onthulde dat hij zijn broer voor het laatst zag toen hij woensdagochtend naar zijn werk vertrok.

“Ik liet hem thuis achter toen ik naar mijn werk ging. Hij zei in ons ochtendgesprek dat hij naar Mushin ging om materialen voor zijn werk te kopen, omdat hij een meubelmaker is. Toen ik thuiskwam, trof ik hem niet aan. Sindsdien zijn we hem kwijt. Ik heb ook al zijn vrienden gecontacteerd. Ik heb melding gemaakt bij het politiebureau in Ifako. Ze zeiden dat ze een radio- en signaalzoektocht zouden starten bij alle politiebureaus in Lagos. Ze reageren nu op ons, omdat we zojuist een politierapport hebben ontvangen met andere informatie die we nodig hebben”, zei hij.

Pelumi zei dat hij ziekenhuizen en politiebureaus in Mushin heeft bezocht, aangezien dat de plek was waar zijn broer had aangegeven materialen te gaan halen voordat hij verdween.

“Ik kreeg geen positieve reactie op de locaties die ik bij Mushin heb bezocht, omdat ze ons slechts doorverwezen naar andere plaatsen. We hebben hem daar niet gezien”, zei hij.

Toen onze correspondent maandag probeerde contact op te nemen met de woordvoerder van het Lagos State Police Command, Benjamin Hundeyin, voor een reactie, kon hij niet worden bereikt omdat hij niet reageerde op oproepen of sms’jes naar zijn telefoonnummer op het moment van het opstellen van dit rapport.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wie wordt vermist in het Gbagada-gebied?
Een 24-jarige man genaamd Omoosumi Samuel, ook bekend als Toby Woods, wordt vermist in het Gbagada-gebied van de staat Lagos.

2. Hoe lang is hij al vermist?
Hij wordt sinds afgelopen woensdag vermist.

3. Wat is zijn beroep?
Hij is een meubelmaker.

4. Met wie woont hij samen?
Hij woont samen met zijn oudere broer.

5. Waarom is zijn verdwijning een reden tot paniek onder zijn klanten?
Hij heeft een meubelzaak genaamd 360 furniture, die zowel fysiek als online wordt bezocht door klanten.

6. Wat hebben zijn familie en vrienden gedaan om contact met hem op te nemen?
Ze hebben geprobeerd om contact met hem op te nemen via zijn telefoonnummer en sociale-mediaplatforms, maar zijn telefoon staat uit.

7. Wat heeft zijn broer gedaan om hem te vinden?
Zijn broer heeft contact gezocht met al zijn vrienden, bezocht ziekenhuizen en politiebureaus in het Mushin-gebied, waar hij materialen zou gaan halen voordat hij verdween. Hij heeft ook aangifte gedaan bij het politiebureau in Ifako.

8. Wat heeft de politie tot nu toe gedaan?
Het politiebureau in Ifako heeft aangegeven dat ze een radio- en signaalzoeken zullen starten bij alle politiebureaus in Lagos.

9. Heeft de politiewoordvoerder gereageerd?
Nee, de woordvoerder van het Lagos State Police Command, Benjamin Hundeyin, kon niet worden bereikt voor commentaar op het moment van het opstellen van dit rapport.

Definities:

– Gbagada: een gebied in de staat Lagos, Nigeria.
– Meubelmaker: een ambachtsman die meubels maakt.
– 360 furniture: een meubelzaak.
– Mushin: een gebied in de staat Lagos, Nigeria.
– Politiebureau: een plaats waar politieagenten werken en waar misdrijven kunnen worden gemeld en onderzocht.
– Ifako: een gebied in de staat Lagos, Nigeria.

Voor deze tocht zijn er geen gerelateerde links naar betrouwbare websites beschikbaar.