Wat kunt u van ons verwachten?

Sinds begin 2004 werkt Vroklage zelfstandig, met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van werkbladen in de Nederlandse keukenmarkt.

In een hecht teamverband werken wij hard aan een voor de klant kwalitatief hoogstaand product. Deze kwaliteit vertaalt zich via de leverancier verder naar de uiteindelijke consument/keukengebruiker die op en top tevreden is over zijn leverancier. Is de klant tevreden over zijn of haar leverancier dan is de klant indirect ook tevreden over ons werk.

Al onze producten worden met veel persoonlijke zorg geproduceerd. Dat wil zeggen dat alle basisproducten vooraf op kleur, model, etc. worden gecontroleerd. Spoelbakken worden stuk voor stuk gecontroleerd en nauwkeurig ingebouwd, alle koppelingen worden gepast en aan het einde van het proces worden alle werkbladen voorzien van de nodige toebehoren als bijvoorbeeld de pluggenset, de koppelbouten, de verstekveer en het onderhouds- en montageadvies.

Om er zeker van te zijn dat tijdens het transport geen schade aan de werkbladen kan ontstaan, worden de werkbladen in stevig karton verpakt. Rondom de spoelbak komt een speciale spoelbakbeschermer, eveneens van karton, zodat het uiteindelijke product veilig ingepakt met milieubewust verpakkingsmateriaal kan worden afgevoerd.

Het transport gebeurt wekelijks, geheel in eigen beheer, via onze bezorgdienst.

Zodra een opdracht bij ons binnenkomt, hetzij per fax, e-mail of per post, ontvangt u nog dezelfde dag, uiterlijk de volgende ochtend, een opdrachtbevestiging voorzien van een duidelijke tekening en de bijhorende berekening.

De tekening vindt u ook terug op de verpakking en op de vrachtbrief zodat altijd duidelijk is over welke commissie het gaat. Alle opdrachten worden exact volgens deze bevestiging gemaakt, zodat fouten tot een minimum worden beperkt.

De gemiddelde levertijd van onze maatwerk- producten is als volgt:
- kunststof beklede werkbladen, tafels en rugwanden: ca. 3 4 weken
- standaard lengten: ca. 1 2 weken
- massief houten werkbladen en corian: ca. 4 5 weken
- graniet en composiet werkbladen: ca. 4 5 weken
- terrazzo werkbladen: ca. 7 8 weken
- rvs werkbladen: ca. 4 5 weken

Voor spoedleveringen adviseren wij een telefoontje met onze verkoopafdeling en u wordt adequaat en snel geholpen.

Bedrijfspand te Deventer


Vroklage keuken- en werkbladen B.V.
T: 0031 (0)6 511 777 92 - @: info@vroklagewerkbladen.nl